ProSeal, bandă de etanșare care împiedică vântul, praful, zgomotul și insectele să intre în casa dumneavoastră!

19 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 107,00 lei.Prețul curent este: 73,00 lei.(-32%)

Alegeți cantitatea:

1x 73,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 65,00 lei/ set Economisiți 16,00 lei
Cel mai bun preț
3x 60,00 lei/ set Economisiți 39,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Aveți mereu curent în casa dumneavoastră chiar dacă ușile și ferestrele sunt închise? Nu puteți împiedica dăunătorii să vă invadeze spațiul de locuit? ProSeal este rezistent la intemperii și izolator fonic, ține la distanță insectele, și vă oferă un spațiu curat, liniștit și confortabil! Bandă din silicon impermeabilă și flexibilă poate fi folosită în condiții meteo extreme, nu are vreun miros iritant, se lipește ferm pe suprafață, și izolează ușile și ferestrele pentru un timp îndelungat!

 • Izolează perfect
 • Rezistă la intemperii, izolează fonic
 • Izolează împotriva vântului, dăunătorilor și a prafului
 • Material rezistent de foarte bună calitate
 • Utilizare pe scară largă
 • Ușor de folosit
 • Scade factura la energie

 

 • Material: TPE
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Izolați ușile și ferestrele cu banda ProSeal
Aveți mereu curent în casa dumneavoastră chiar dacă ușile și ferestrele sunt închise? Vă străduiți să mențineți o temperatură constantă în casa dumneavoastră? Nu puteți împiedica dăunătorii să vă invadeze spațiul de locuit? Sau aveți nevoie să izolați fonic ușa să împiedice zgomotul vecinilor? ProSeal rezolvă toate aceste probleme!
Izolare perfectă
ProSeal este rezistent la intemperii și izolator fonic, ține la distanță insectele, și vă oferă un spațiu curat, liniștit și confortabil! De asemenea, ProSeal va reduce și cheltuielile cu încălzirea!
Puternică și rezistentă
Această bandă din silicon impermeabilă poate fi folosită și în condiții meteo extreme, nu are vreun miros iritant, se lipește ferm pe suprafață, și izolează ușile și ferestrele pentru un timp îndelungat!

Informații suplimentare

 • TPE

 • 100G

 • 5m

 • 35 mm

 • 1x ProSeal

 • Tăiați lungimea dorită, îndepărtați folia de protecție și lipiți-o pe suprafața dorită! Perfectă pentru ușile glisante fără ramă, ușile din sticlă, ferestrele din aluminiu, ușile dulapurilor, ușa de la duș, de la camere, etc.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.