RootBall, dispozitive pentru germinarea cu succes a plantelor (2 bucăți)

9 comentarii
evaluare 4,8/5,0

Prețul inițial a fost: 119,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 78,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Dispozitivul RootBall pentru germinare rapidă este foarte eficient și ușor de utilizat! Permite o creștere uniform și rapidă a rădăcinilor, fără putrezire. Deoarece este reutilizabil veți putea crește mai multe plante într-un timp scurt!

 • Pentru rădăcini puternice și sănătoase
 • Oferă protecție și crește rezistența
 • Creștere rapidă a rădăcinilor
 • Mai multe clone într-un timp scurt
 • Previne putrezirea rădăcinii
 • Nu afectează planta mama
 • Reutilizabile
 • Durată mare de viață
 • Pachetul include: 2x dispozitive de germinare
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Un dispozitiv pentru germinarea rapidă și ușoară a ramurilor

Dispozitivul RootBall pentru germinare rapidă este eficient și ușor de utilizat! Permite o creștere rapidă și ușoară a rădăcinilor, fără putrezire. Deoarece este reutilizabil veți putea crește mai multe plante într-un timp scurt!

Germinarea rapidă a ramurilor

Acest dispozitiv este foarte simplu de folosit! Mai întâi trebuie să selectați ramura dorită, să îndepărtați cu grijă scoarța, să puneți sol fertil în dispozitiv, iar apoi să prindeți acea ramură, în așa fel încât partea de unde ați îndepărtat scoarța să stea în solul fertil.

Protejează și crește rezistența plantei

Deoarece dispozitivul închide ramura din toate părțile, protejează de dăunătorii externi, pentru o creștere lină a rădăcinilor sănătoase și puternice. Folosirea dispozitivului RootBall, crește șansele de supravieșuire ale plantei noi cu 99.9%!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 32 min ·
Produsul este minunat, este așa de ușor de folosit, iar rezultatele sunt uimitoare!
Comentariu Distribuiți
(10)
Mirela B. 34 min ·
De când am achiziționat aceste dispozitive, am încetat să vizitez magazinele specializate pentru răsaduri, mi le fac singură! Recomand!
Comentariu Distribuiți
(11)
Adina A. 56 min ·
Livrare promptă. Produsul funcționează foarte bine!
Comentariu Distribuiți
(14)
Mihai B. 41 min ·
Mama natură este cu adevărat remarcabilă, cine ar fi crezut că dintr-o ramură poate crește o nouă plantă, sănătoasă și puternică!?
Comentariu Distribuiți
(4)
Alexandra N. 49 min ·
În 3 luni am reușit să înmulțesc un trandafir în așa fel încât grădina mea este superbă. Seara, senzația este de poveste! Mulțumesc frumos Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

 • 2x dispozitive de germinare

 • diametru de 12 cm (potrivite pentru ramuri cu diametrul de 12 – 31 mm grosime)

 • Negru

 • Plastic PP

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.