Sablon frezare balama si demontabil, un set de 7, WoodWork

15 comentarii
evaluare 4,7/5,0

Prețul inițial a fost: 180,00 lei.Prețul curent este: 146,00 lei.(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 146,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 126,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 112,00 lei/ set Economisiți 102,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu acest set montarea ușilor dulapului va fi foarte simplă! WoodWork vă permite să pregătiți cu ușurință găurile pentru balamalele ascunse de la dulap, precum un profesionist. Setul de 7 piese WoodWork incude tot ceea ce aveți nevoie și poate fi folosit cu orice model de burghiu, iar balamalele vor fi simplu de montat și reglat!

 • Un set cu 7 piese
 • Operații simple
 • Gamă largă de utilizare
 • Potrivit pentru balamale de 26 și 35 mm
 • Permite montarea șuruburilor de fixare la distanțe de 46, 47, 48, 52 mm
 • Poate fi folosit cu orice model de burghiu
 • Nu necesită unelte speciale
 • Greutate: 450 g
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Instalarea ușilor de la dulap nu a fost niciodată mai simplă
Setul WoodWork de 7 piese este ușor de utilizat, potrivit pentru activitățile din locuința proprie, fără a mai fi nevoie să apelați la specialiști scumpi. Ușile dulapului nu au fost niciodată mai simplu de montat!
Gamă largă de utilizare
Setul WoodWork vine cu o tijă de fixare de 35 mm și un opritor de adâncime. Este potrivit pentru balamale de 35 mm, însă poate fi folosit și pentru balamale de 26 mm.
Un set de 7 piese, tot ce ai nevoie
Setul de 7 piese WoodWork incude tot ceea ce aveți nevoie și poate fi folosit cu orice model de burghiu. A fost special conceput pentru a face montarea balamalelor cât mai precisă și ușoară.

Informații suplimentare

 • 450 g

 • 1 x burghiu pentru șurub fixare, 1 x cheie, 1 x guler opritor, 1 x tijă de poziționare, 1 x freză de 35 mm, 1 x șablon ghidare.

 • balamale de 26 și 35 mm.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.