Saltea/pernă plutitoare gonflabilă pliabilă pentru apă, FloatingBed

16 comentarii
evaluare 4,6/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

FloatingBed este cea mai bună alegere pentru zilele de vară! Este potrivită pentru copii și adulți, oferă confort și aproape că nu ocupă deloc spațiu. Se adaptează confortabil oricărei siluete și este extrem de ușor de transportat.

  • O pernă confortabilă
  • Potrivită pentru copii și adulți
  • Fabricată din materiale durabile
  • Uscare rapidă
  • Ocupă puțin spațiu
  • Dimensiuni: 130 x 73 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Design pliabil

Gata cu saltelele mari și incomode! Salteaua FloatingBed vă oferă o protecție minunată împotriva căldurii verii, deoarece rămâneți mereu scufundat în apa răcoroasă.

Confortabilă și suportă o masă mare

Această pernă gonflabilă practică vă permite să stați confortabil toată ziua în soarele fierbinte de vară. Valurile nu vă vor doborî, așa cum se întâmplă adesea cu saltelele obișnuite.

Compactă și ușor de transportat

FloatingBed este ușor de depozitat și chiar mai ușor de pregătit. Este excelentă pentru excursille scurtee, deoarece nu ocupă mult spațiu, însă poate fi folosită cu succes și în vacanțele mai lungi.

Informații suplimentare

  • 130 x 73 cm

  • galben

  • PVC

  • 200 kg

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.