ScratchArt, set creativ cu 6 piese si 2 ilustrate

31 comentarii
evaluare 4,5/5,0

111,00 lei(-14%)

Alegeți cantitatea:

1x 111,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 95,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

ScratchArt, colecția a fost proiectată de o echipă talentată de artiști pentru a vă oferi de fiecare dată o experiență de neuitat! Potrivită pentru toate vârstele, colecția ScratchArt vă oferă o relaxare completă în timp ce creați!

  • Creați și relaxați-vă
  • 10+ ore de creație cu un pachet
  • set de instrumente pentru zgarierea ilustratiilor
  • Potrivite pentru toți
  • Cadoul perfect
  • Dimensiune: 41cm x 28cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Relaxați-vă și creați
ScratchArt, colecția a fost proiectată de o echipă talentată de artiști pentru a vă oferi de fiecare dată o experiență de neuitat! Potrivită pentru toate vârstele, colecția ScratchArt vă oferă o relaxare completă în timp ce creați!
Relaxați-vă și creați
Acest pachet inovator de desene vă oferă un mod unic de a crea lucrări artistice în timp ce vă relaxați la dumneavoastră acasă! Cu aceste desene veți putea avea până la 10 ore de creație!
Potrivite pentru toți
Această activitate poate reprezenta un hobby pentru toate generațiile, atât pentru începători cât și pentru maeștri artiști! Cu cele set de instrumente pentru zgarierea ilustratiilor incluse, aproape oricine poate deveni un artist desăvârșit!

Informații suplimentare

  • 41cm x 28cm

  • 1 x ScratchArt set creativ (2 ilustrații diferite) + set de instrumente pentru zgarierea ilustratiilor

  • Cu dispozitivele de zgâriat din pachet răzuiți pelicula neagră de pe imaginea desen, și descoperiți frumoase și vibrante culori, ce vor da viață propriei opere de artă!

  • Setul creativ este potrivit pentru copiii de la vârsta de 8 ani și pentru toate generațiile mai în vârstă.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.