ScreenCleaner, un instrument util de curățare a ecranului

20 comentarii
evaluare 4,7/5,0

84,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 84,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 71,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 12 oameni vizionează în prezent acest produs

ScreenCleaner este un gadget de buzunar care va curăța ușor și rapid aproape orice ecran!

  • Spray și lavetă într-un singur produs
  • Potrivit pentru curățarea diferitelor ecrane
  • Dimensiune convenabilă
  • Ușor de utilizat
  • Potrivit pentru un cadou
  • Culoare: Aleatorie
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Un spray care umezește ecranul și o lavetă care curăță totul într-un singur produs. Ecranul va fi fără pete după utilizare, suprafața va fi dezinfectată și antistatică!

Este adaptat la suprafața sensibilă a ecranelor, ceea ce îl face potrivit pentru curățarea unei varietăți de ecrane, de la telefoane, tablete, televizoare până la computere.

Accesoriul va fi mereu la îndemână, deoarece poate fi depozitat în buzunar datorită dimensiunii buzunarului!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Florian D. 35 min ·
Este grozav, îl folosesc de câteva ori pe zi. Un produs de nota10! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Mirela B. 37 min ·
Mă gândeam dacă să-l cumpăr, dar apoi am citit că ecranul telefonului este mai murdar decât vasul de toaletă de pe toaleta publică și am decis să-l cumpăr. Dezgustător! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Gheorghe B. 19 min ·
Cumperi unul și îl ai pentru o perioadă lungă de timp. Eu îl am pe al meu de cel puțin 4 ani și sunt foarte mulțumit de el. Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)
Claudia M. 32 min ·
Mă bucur că am luat 2 bucăți pentru că am oferit cadou fratelui meu. Ei bine, se pare că a revenit pe stoc, o să mai cumpăr încă 3 pentru a îl avea la îndemână.
Comentariu Distribuiți
(5)
Dumitru P. 40 min ·
Ecranul se curăță perfect, îl poți spăla ușor și a doua zi este ca nou.
Comentariu Distribuiți
(10)

Informații suplimentare

  • Aleatorie

  • ABS, lavetă din microfibră, lichid de curățare

  • 10mL

  • împingeți dispozitivul din plasticul de protecție. Apoi pulverizați 1-2 doze de săpun pe ecran și apoi ștergeți-l ușor de pe ecran folosind „capacul” carcasei gadgetului. După curățare, clătiți bine dispozitivul sub apă și lăsați-l să se usuce la aer.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.