SewingKit, trusă de cusut din 183 de piese

14 comentarii
evaluare 4,8/5,0

107,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 107,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 91,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Alegerea perfectă pentru creare și remedieri rapide! Coaseți rapid un nasture, peticeți o îmbrăcăminte ruptă sau coaseți o curea de rucsac ruptă oriunde și oricând! Această trusă de cusut este alegerea perfectă pentru cei care abia încep în lumea cusăturii și pentru profesioniștii care cos de ani de zile! Setul include o gamă largă de instrumente diferite care vă vor ajuta să creați produse frumoase sau să coaseți rapid și ușor articole de îmbrăcăminte rupte. În partea de jos a paginii veți găsi toate accesoriile incluse în SewingKit-ul de cea mai bună calitate!

 • Acest set generos de 183 de piese are tot ce ai nevoie pentru a coase și a crea
 • Husă de depozitare practică, cu fermoar
 • Husa are compartimente separate pentru a păstra toate accesoriile bine depozitate
 • Alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru profesioniști
 • O selecție superbă de accesorii pentru toate proiectele de bricolaj
 • Organizare perfectă – fiecare ustensilă la locul său
 • Alegerea ideală pentru călătorii
 • Idee de cadou originală
 • Set ușor și portabil
 • Conținutul setului: 1x husă din piele PU, 1x bandă de măsurat, 1x creion pentru țesături, 1x ac de tricotat, 1x desprinzător de cusături, 1x foarfece din oțel inoxidabil, 1x cârlig de croșetat, 1x ac de cusut, 1x înfiletător de ace, 1x pernă pentru ace, 1x lupă, 2x degetare, 2x clipsuri pentru margine, 4x bobine de plastic, 5x nasturi ascunși, 10x marcatori de cusături, 10x seringi, 10x ace, 20x nasturi de rezervă, 30x ace de cusut, 38x ațe, 40x ace colorate
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Trusa de cusut din 183 de piese are tot ce aveți nevoie pentru a coase țesături rupte și pentru a crea produse noi!

O husă practică cu fermoar pentru a le păstra în ordine și la locul lor!

O alegere excelentă pentru profesioniști și începători!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 44 min ·
E minunat! Îl port în poșetă, este întotdeauna la îndemână Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Adina A. 55 min ·
Recomand, raport calitate/preț excelent
Comentariu Distribuiți
(7)
Victor L. 17 min ·
O mulțime produse, pe care le folosește întreaga familie. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(12)

Informații suplimentare

 • 1x husă din piele PU, 1x bandă de măsurat, 1x creion pentru țesături, 1x ac de tricotat, 1x desprinzător de cusături, 1x foarfece din oțel inoxidabil, 1x cârlig de croșetat, 1x ac de cusut, 1x înfiletător de ace, 1x pernă pentru ace, 1x lupă, 2x degetare, 2x clipsuri pentru margine, 4x bobine de plastic, 5x nasturi ascunși, 10x marcatori de cusături, 10x seringi, 10x ace, 20x nasturi de rezervă, 30x ace de cusut, 38x ațe, 40x ace colorate

 • 1x set de cusut (183 de piese)

 • 26 x 19,8 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.