SharpMaster, ascuțitoare manuală 2 în 1 pentru toate dimensiunile de ferăstrău cu lanț

10 comentarii
evaluare 4,2/5,0

146,00 lei(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 146,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 125,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Cel mai bun preț
3x 110,00 lei/ set Economisiți 108,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Sezonul pentru curățarea copacilor este aici! Doriți o soluție rapidă și practică pentru ascuțirea lanțului drujbei? Vă prezentăm dispozitivul manual de ascuțire SharpMaster! Ascuțitorul manual SharpMaster 2 în 1 face ascuțirea lanțului mai ușoară și mai rapidă și este potrivit atât pentru începători, cât și pentru adevărații profesioniști!

 • șlefuire manuală 2 în 1 mai rapidă și practică
 • ascuțire ușoară a dinților și limitatoare de adâncime într-un singur pas
 • ascute rapid orice lanț
 • potrivit pentru orice dimensiune de ferăstrău
 • diametrul pilelor este de 4 mm
 • un instrument ideal pentru începători, precum și pentru cei experimentați
 • Potrivit pentru: potrivit pentru orice dimensiune de ferăstrău și lanț (dimensiuni pilă: 200 x 4
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

LANȚUL TĂU VECHI VA FI CA NOU

Ascuțitorul manual SharpMaster 2 în 1 îndeplinește două funcții simultan - ascute dinții de tăiere și limitatoarele de adâncime într-un singur pas. Ferăstraiele vechi, care sunt greu de utilizat și chiar periculoase, vor fi ca noi au acest dispozitiv manual unic de ascuțire, SharpMaster! SharpMaster include două pile circulare, una plată și un mâner ergonomic unic, care permite utilizarea direct pe ferăstrău și reduce posibilitatea de a vă tăia.

REDUCEȚI TIMPUL DE ȘLEFIRE LA JUMĂTATE

Cu designul său unic ergonomic, ascuțitorul manual SharpMaster reduce timpul de ascuțire a lanțului la jumătate, ducând lucrarea la bun sfârșit într-un timp mult mai scurt! SharpMaster este potrivit pentru orice ferăstrău și lanț, iar pilele de ascuțit sunt cu două fețe și cu ajutorul unui suport ușor de manevrat, permite utilizatorului să lucreze direct pe motoferăstrău și, în același timp, este semnificativ mai sigur decât alte dispozitive.

INSTRUMENT IDEAL PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI PROFESIONISTI

SharpMaster este un instrument ideal pentru începători, deoarece este ușor de utilizat în comparație cu pilirea manuală clasică, care necesită o mână instruită. Este de asemenea util și pentru profesioniști, deoarece procesul este mai rapid și mai sigur. Designul unic asigură îndeplinirea a 2 funcții în același timp! Prin mișcare înainte/înapoi dispozitivul SharpMaster asigură o ascuțire temeinică a lanțului și în același timp asigură protecție celui care îl folosește! Ascuțiți lanțul mai ușor, eficient și rapid și continuați lucrul cu un ferăstrău mai sigur și mai ascuțit!

Informații suplimentare

 • potrivit pentru orice dimensiune de ferăstrău și lanț (dimensiuni pilă: 200 x 4

 • plastic și oțel de șlefuit rezistent la coroziune

 • 380 x 60 x 25 mm Greutate: 350g

 • portocaliu

 • Folosiți pe propria răspundere. Utilizați echipament individual de protecție adecvat în timpul lucrului. Recomandăm folosirea mănușilor de protecție.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.