SiliconRemover, instrument 5 în 1 pentru aplicarea, netezirea și îndepărtarea siliconului

24 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 114,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 68,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 60,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Dispozitivul multifuncțional SiliconRemover funcționează perfect la aplicarea, netezirea și îndepărtarea siliconului în baie, bucătărie, chiuvetă, etc. Setul conține cinci atașamente în forme diferite, pentru diferite unghiuri și adâncimi de rosturi. Atașamentele sunt realizate dintr-un material special, de care siliconul nu se lipește.

  • Accesoriu 5 în 1 pentru netezirea, aplicarea și îndepărtarea siliconului
  • Fără mâini murdare
  • 5 atașamente diferite în set
  • Ușor de utilizat
  • Potrivit pentru băi, bucătării, uși, ferestre, chiuvete etc.
  • #REF! plastic
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Utilizare multifuncțională - 5 în 1

Cu acest instrument, puteți aplica, netezi și îndepărta siliconul.

5 atașamente diferite

Setul conține 5 atașamente diferite din silicon, care sunt realizate dintr-un material special, de care siliconul nu se lipește. Aplicarea și curățarea sunt ușoare. Atașamentele au un cauciuc solid, care asigură o utilizare de lungă durată și de calitate.

Ușor de folosit

Aplicați și îndepărtați rapid și ușor siliconul, fără efort. Dispozitivul poate fi folosit pentru a sigila diverse puncte din baie, bucătărie, chiuvetă, ferestre, uși și alte fante în care aveți nevoie să etanșați cu silicon.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Andrei P. 38 min ·
Este un dispozitiv grozav, îl recomand! Siliconul este foarte ușor de îndepărtat.
Comentariu Distribuiți
(11)
Sebastian D. 52 min ·
Întotdeauna găsesc ceva util în acest magazin... Dispozitivul de îndepărtare a siliconului a sosit în trei zile, mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(13)
Gheorghe B. 58 min ·
Aveam mucegai la dușul din baie și siliconul era deja destul de negru. Am folosit acest instrument pentru a îndepărta mucegaiul și a aplica și netezi siliconul nou.
Comentariu Distribuiți
(14)
Mihai B. 56 min ·
Livrare promptă, achiziție excelenta! Felicitări Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

  • plastic, silicon

  • negru – galben

  • 6, 5 x 5, 5 x 3, 6 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.