SiliCovers, Set de 16 capace de protecție din silicon pentru mobilier

41 comentarii
evaluare 5,0/5,0

Prețul inițial a fost: 109,00 lei.Prețul curent este: 83,00 lei.(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 71,00 lei/ set Economisiți 24,00 lei
Cel mai bun preț
3x 62,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Această soluție simplă protejează eficient atât picioarele mesei, scaunului, cât și podeaua, împotriva deteriorărilor! Capacele anti-derapante previn zgârieturile și zgomotul, fără a lăsa urme. Capacele din silicon sunt ușor de montat, oferind picioarelor scaunului o bună aderență și protecție!

 • Protejează picioarele mesei, scaunului împotriva deteriorărilor
 • Previn zgârieturile și zgomotul
 • Ușor de montat, se mulează ca o mănușă
 • Set de 16 bucăți, pentru 4 scaune
 • Fabricate din silicon rezistent, 100% nontoxic
 • Pentru scaunele din sufragerie, tabureți, scaune cu spătar, scaune de bucătărie, etc.
 • Pachetul conține: 16 capace din silicon (1 set pentru 4 scaune)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Protecție eficientă a pardoselii
SiliCovers îți protejează mobilierul și pardoseala împotriva deteriorărilor cu cea mai simplă, dar cea mai eficientă și ușor de utilizat soluție! Capacele anti-derapante previn zgârieturile și zgomotul, fără a lăsa urme pe pardoseală sau mobilier.
Se potrivesc ca o mănușă
Capacele din silicon se potrivesc ca o mănușă! Se montează foarte simplu, prin înșurubare, pe picioarele scaunului, mesei, fără a cădea. Mobilierul poate fi mutat foarte simplu fără zgârieturi sau zgomot!
100% materiale nontoxice
SiliCovers sunt fabricate din silicon rezistent și 100% nontoxic! Sunt sigur de folosit în orice gospodărie și sunt potrivite pentru orice fel de picioare de mobilier: scaune de sufragerie, scaune din metal tip bistro, scaune de bucătărie, scaune de bar, scaune de birou, etc. Design modern transparent pentru a nu fi vizibile.

Informații suplimentare

 • 16 capace din silicon (1 set pentru 4 scaune)

 • transparent

 • silicon rezistent, 100% nontoxic

 • scaune de sufragerie, tabureți, scaune de bucătărie, scaune de birou, scaune bistro, etc.

 • 4 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.