SiliCovers, Set de 16 capace de protecție din silicon pentru mobilier

41 comentarii
evaluare 4,2/5,0

83,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 83,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 71,00 lei/ set Economisiți 24,00 lei
Cel mai bun preț
3x 62,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Această soluție simplă protejează eficient atât picioarele mesei, scaunului, cât și podeaua, împotriva deteriorărilor! Capacele anti-derapante previn zgârieturile și zgomotul, fără a lăsa urme. Capacele din silicon sunt ușor de montat, oferind picioarelor scaunului o bună aderență și protecție!

 • Protejează picioarele mesei, scaunului împotriva deteriorărilor
 • Previn zgârieturile și zgomotul
 • Ușor de montat, se mulează ca o mănușă
 • Set de 16 bucăți, pentru 4 scaune
 • Fabricate din silicon rezistent, 100% nontoxic
 • Pentru scaunele din sufragerie, tabureți, scaune cu spătar, scaune de bucătărie, etc.
 • Pachetul conține: 16 capace din silicon (1 set pentru 4 scaune)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Protecție eficientă a pardoselii
SiliCovers îți protejează mobilierul și pardoseala împotriva deteriorărilor cu cea mai simplă, dar cea mai eficientă și ușor de utilizat soluție! Capacele anti-derapante previn zgârieturile și zgomotul, fără a lăsa urme pe pardoseală sau mobilier.
Se potrivesc ca o mănușă
Capacele din silicon se potrivesc ca o mănușă! Se montează foarte simplu, prin înșurubare, pe picioarele scaunului, mesei, fără a cădea. Mobilierul poate fi mutat foarte simplu fără zgârieturi sau zgomot!
100% materiale nontoxice
SiliCovers sunt fabricate din silicon rezistent și 100% nontoxic! Sunt sigur de folosit în orice gospodărie și sunt potrivite pentru orice fel de picioare de mobilier: scaune de sufragerie, scaune din metal tip bistro, scaune de bucătărie, scaune de bar, scaune de birou, etc. Design modern transparent pentru a nu fi vizibile.

Informații suplimentare

 • 16 capace din silicon (1 set pentru 4 scaune)

 • transparent

 • silicon rezistent, 100% nontoxic

 • scaune de sufragerie, tabureți, scaune de bucătărie, scaune de birou, scaune bistro, etc.

 • 4 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.