SolarFlamer, lampă solară cu LED model torță 1 + 1 GRATIS

26 comentarii
evaluare 4,1/5,0

119,00 lei(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 119,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 101,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 89,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Această lampă se încarcă automat ziua, iar noaptea se aprinde și creează atmosfera perfectă pentru grădină sau terasă, pe ploaie sau pe canicula verii!

 • instalare ușoară
 • o sclipire plăcută de foc
 • model de torță frumos
 • încărcare solară
 • complet rezistentă la apă
 • pornire și oprire automată
 • pentru grădini, curti, nunți, petreceri în grădină, decorațiuni de sărbători
 • Pachetul include: 1 x lampă solartă model torță + 1 x lampă solară model torță GRATIS
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

GRĂDINA MAGICĂ

Daca doriți să creați o atmosfera plăcută în curte sau gradină, o puteți face cu ușurință cu aceste lămpi solare. Lumina galbenă caldă emisă de torțe pâlpâie ușor, de parcă ar fi fost într-adevăr un foc în ele. Capul torței este sculptat elegant cu motive frumoase care vor înveseli aspectul împrejurimilor.

FUNCȚIONALITATE

Pur și simplu puneți lanterna într-un ghiveci, în iarbă sau de grădină, nu aveți nevoie de cabluri electrice. Rotiți butonul ON și lampa se va aprinde. În timpul zilei, bateria litiu-ion este oprită și încărcată la soare timp de aproximativ 8 până la 10 ore, iar noaptea lampa este aprinsă automat și funcționează fără probleme până la 10 ore vara și până la 5 ore iarna.

DURABILE ȘI ECONOMICE

Diodele LED sunt complet impermeabile și rezistente la lumina puternică a soarelui și la toate celelalte influențe externe ale umidității, vântului, soarelui și zăpezii (standard IP65). Sunt puternice și durabile, așa că vor rezista până la 5 ani. Economisiți costul energiei electrice și instalarea de lumini electrice scumpe de grădină și cu aceste lămpi veți avea un ambient plăcut în grădina dvs pentru orice ocazie.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mihai B. 15 min ·
Aceste torțe sunt frumoase; ne înfrumuseţează grădina. S-au descurcat grozav în ploaie, vânt puternic și căldură de 32 de grade!
Comentariu Distribuiți
(13)
Claudia M. 32 min ·
Arată incredibil de frumos seara și nu consumă energie electrică, deși strălucește tot timpul.
Comentariu Distribuiți
(10)
Gheorghe B. 31 min ·
Le-am pus în fața companiei, toți angajații i-au lăudat. Mulțumim Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(8)
Isabela I. 30 min ·
Puteți să le puneți singur în pământ, să vă așezați și să vă distrați. Le-am instalat în curte și mi-am petrecut niște seri de neuitat. Produsul CalmSleep, achiziționat tot de la dvs ne-a ajutat foarte mult cu țânțarii.
Comentariu Distribuiți
(7)
Adina A. 41 min ·
Emite o lumină extrem de frumoasă și relaxantă, adorm pe șezlong de fiecare dată când le privesc seara.
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

 • 1 x lampă solartă model torță + 1 x lampă solară model torță GRATIS

 • LED

 • celule solare

 • 33 lumeni

 • înălțime 58 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.