StandPots, set de 2 ghivece pentru plantare în dipunere pe niveluri pentru toate tipurile de plante

50 comentarii
evaluare 4,6/5,0

112,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 96,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

Ghivecele StandPots vă permit să cultivați o varietate de plante, inclusiv căpșuni, ierburi aromatice, flori, ardei, salată și multe altele. Sistemul de dispunere piramidal asigură o irigare bună a plantelor. Aceste ghivece sunt potrivite și pentru cultivarea fără sol (hidroponică).

 • Economisiți spațiu
 • Sistem simplu de irigare
 • Rezultate mai bune
 • Potrivite pentru cultivarea fără sol (hidroponică)
 • Pot fi folosite în exterior sau în interior
 • Potrivite pentru toate tipurile de plante
 • Aranjați nivelurile după cum doriți
 • Pachetul include: 2 x ghivece pentru plantat
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ghivece multifuncționale pentru plantare

Ghivecele StandPots vă permit să cultivați o varietate de plante, inclusiv căpșuni, ierburi aromatice, flori, ardei, salată și multe altele. Sistemul de dispunere piramidal asigură o irigare bună a plantelor. Aceste ghivece sunt potrivite și pentru cultivarea fără sol (hidroponică).

Potrivite atât pentru exterior, cât și pentru interior.

Cu ajutoul acestor ghivece puteți rearanja nivelurile după cum doriți și le puteți aranja în funcție de nevoile dumneavoastră. Cumpărând mai multe seturi de vase de plantat StandPots, grădina dumneavoastră va arăta minunat.

Creștere cu succes a fiecărei specii

De la căpșuni până la salată, plantarea este o provocare. Căpșunile cresc și fac fructe suculente și gustoase, salata verde plină de vitamine, iar roșiile vor face cele mai bune și gustoase roșii.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Claudia M. 47 min ·
Acum este posibil să am propria grădină chiar și la bloc! Plantele se dezvoltă și cresc foarte bine! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Alexandra N. 52 min ·
Am comandat 10 seturi, am beneficiat și de o reducere 😊. Am plantat ardei iute, ierburi aromatice, flori. Sunt minunate! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Dumitru P. 18 min ·
Prieteni, v-ați săturat de activitățile dese din grădina soției, de udatul plantelor, etc? Aceste ghivece sunt excelente. Fără extra muncă, stat prin grădină pentru udare zilnică! Recomand tuturor! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Adina A. 28 min ·
Sunt minunate! În afară de pisicile noastre care adoră să se cațere mereu pe ele, aceste ghivece sunt necesare oricărei persoane pasionate de grădinărit. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Isabela I. 39 min ·
Este minunat ca în mijlocul iernii să poți culege o căpșună proaspătă și gustoasă. Cu ajutorul acestei jardiniere veți avea necesarul de vitamine mereu la îndemână, chiar și în mijlocul iernii!
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

 • 2 x ghivece pentru plantat

 • roșu cărămiziu

 • PVC

 • 30.5 x 30.5 cm

 • aprox 24.8L

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.