Stones3DWallpaper, tapet autocolant tridimensional, în imitație de piatră (set de 10 coli)

46 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 120,00 lei.Prețul curent este: 86,00 lei.(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 86,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 70,00 lei/ set Economisiți 48,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Tapetul autocolant tridimensional în imitație de piatră este soluția perfectă pentru living, birou, sau casa de week-end.  Tapet autocalant rezistent la apă cu o textură în relief, și o bază autoadezivă, pentru o montare ușoară.

  • Tapet de calitate cu textură în relief
  • Montare ușoară și rapidă
  • Potrivit pentru living, dormitor, birou, cabană, apartament
  • Rezistent la apă, ușor de întreținut
  • Luminează orice interior
  • Dimensiune: 30 x 30 x 0.3 cm (pachetul conține 10 coli)
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Decorație uimitoare pentru orice spațiu

Cu acest tapet autocolant, încăperea dumneavoastră va arăta ca în reviste! Tapetul autoadeziv vă permite să îi dați forma dorită, se poate monta foarte simplu și este ușor de întreținut. Este potrivit pentru diverse încăperi precum: camera de zi, dormitor, birou, apartament, cabană, etc.

Tapet autocolant 3D cu imitație de piatră

Aspectul pietrei va înfrumuseța și va da viață oricărui spațiu, iar modelul tridimensional conferă peretului un aspect natural. Durabilitatea tapetului este excepțională și va rezista un timp îndelungat.

Tapet autoadeziv ușor de montat

Tapetul are o bază autoadezivă, ceea ce îl face ușor de montat. Pur și simplu îndepărtați folia de protecție, iar apoi aplicați-l pe o suprafață curată și netedă, iar încăperea dumneavoastră va arăta minunat.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Daniela P. 19 min ·
Camera noastră de zi arată precum o cameră din revistă! Sunt foarte, foarte mulțumită de această achiziție. De asemenea, soțul meu a fost impresionat de acest produs, care de obicei nu este interesat de ceea ce cumpăr eu. 😊
Comentariu Distribuiți
(10)
Mihai B. 35 min ·
Recomand cu încredere! Oaspeții noștri au fost foarte impresionați de acest produs și ne-au întrebat de unde am achiziționat.
Comentariu Distribuiți
(11)
Claudia M. 29 min ·
Am împrospătat și luminat camera de zi cu acest tapet 3D. Foarte încântată. Mulțumim Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(7)
Benedek T. 39 min ·
Am comandat 3 seturi pentru cabana noastră de la munte și a ieșit minunat!
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

  • 30 x 30 x 0.3 cm (pachetul conține 10 coli)

  • PVC

  • piatră naturală

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.