StopIT, opritor magnetic pentru ușă

22 comentarii
evaluare 4,7/5,0

79,00 lei(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Nu te-ai asigurat încă că nu lovești mânerele ușilor de pereți? Te doare inima să te gândești că trebuie să găurești podeaua ta frumoasă și prețioasă pentru a instala opritoare de podea adecvate sau amortizoare de ușă? Nu vrei să lipești perne de fetru pe pereți care nu arată foarte elegant? Îți prezentăm o soluție pentru toate problemele de mai sus – opritorul magnetic pentru ușă StopIT, care poate fi atașat fără șuruburi, doar cu banda adezivă dublu față!

 • Asamblare simplă
 • Fără sau cu șuruburi
 • Cea mai bună calitate
 • Oțel inoxidabil
 • Magnet extrem de puternic
 • Garantăm satisfacția
 • Material: oțel inoxidabil
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
SOLUȚIA ELEGANTĂ PENTRU A EVITA DAUNELE
Dacă lovirea mânerelor ușilor de pereți te enervează, este momentul să pui capăt acestui lucru. Acest opritor magnetic pentru ușă StopIT este inteligent proiectat, deoarece fila din unitatea de podea se ridică atunci când ușa se apropie de ea. Pe măsură ce fila se ridică datorită atracției magnetice, se încuie în unitatea atașată de ușă, oprind și fixând ușa în loc. Previne deteriorarea suprafețelor pereților și oprește închiderea violentă a ușilor în casa ta. Tehnologia de prindere ușoară a ușii cu forță magnetică previne lovirea și zgomotul.
INSTALEAZĂ DUPĂ CUM DOREȘTI
Poți atașa opritorul StopIT cu banda adezivă pentru a proteja podeaua și suprafața ușii, sau poți să-l atașezi cu șuruburile furnizate - cum preferi. Singurul factor de luat în considerare este că deschiderea dintre partea de jos a ușii și podea trebuie să fie între 6 și 15 mm. Verifică această distanță înainte de achiziție. Potrivit pentru podele din lemn, tapițate sau ceramice. Oferă un aspect elegant și, deoarece fila coboară atunci când nu există o ușă lângă ea, nu vei lovi accidental piciorul în ea.
CALITATE DISTINSĂ PENTRU FIECARE CASĂ
Opritorul StopIT poate fi fixat fără găurire și este potrivit pentru uși din lemn, sticlă sau metal. Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și este, prin urmare, 100% rezistent la coroziune și testat pentru un milion de impacte, astfel încât să te servească mult timp și în mod fiabil.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 35 min ·
Produs excelent!
Comentariu Distribuiți
(14)
Dumitru P. 32 min ·
Mânerul ușii nu mai lovește în perete, recomand cu căldură achiziția!
Comentariu Distribuiți
(10)
Isabela I. 50 min ·
Mulțumit cu achiziția.
Comentariu Distribuiți
(13)
Maria F. 40 min ·
Comentariu Distribuiți
(8)
HIlda H. 42 min ·
Comentariu Distribuiți
(12)

Informații suplimentare

 • oțel inoxidabil

 • argintiu

 • opritor pentru podea și ușă, bandă adezivă dublu față, șuruburi

 • 220 g

 • 6,6 x 6,6 x 5 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.