SunRepel, un dispozitiv cu celule solare împotriva dăunătorilor

21 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 127,00 lei.Prețul curent este: 92,00 lei.(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 78,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

Dispozitivul SunRepel pentru îndepărtarea dăunătorilor de grădină este o alternativă nontoxică pentru un grădinărit fără griji. Este ideal pentru a fi montat în grădină, pe gazon, sau chiar în curtea casei. Dispozitivul îndepărtează toți dăunătorii, de la cârtițe la șerpi, pentru petrecerea timpului fără griji!

 • Încărcare solară
 • Funcționare ecologică
 • Economisiți bani și electricitate
 • Durabilitate excepțională
 • Rezistent la apă
 • Ușor de folosit
 • Cele mai bune materiale
 • Pachetul contine: 1x Repelant solar pentru dăunători de grădină
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Îndepărtarea eficientă a dăunătorilor de grădină

Dispozitivul SunRepel pentru îndepărtarea dăunătorilor de grădină este o alternativă nontoxică pentru un grădinărit fără griji. Este ideal pentru a fi montat în grădină, pe gazon, sau chiar în curtea casei. Dispozitivul îndepărtează toți dăunătorii de la cârtițe la șerpi, pentru petrecerea timpului fără griji!

O soluție practică, nontoxică

Acest dispozitiv previne distrugerea culturilor dumneavoastră de către dăunători prim emiterea unor vibrații la fiecare 30 de secunde, vibrații ce țin la distanță dăunătorii, fără însă să îi rănească.

Încărcare prin celule solare

Acest dispozitiv economisește energie electrică și prin urmare bani, deoarece nu necesită alimentare cu energie sau acumulatori. Se încarcă automat de la soare, ceea ce îi permite să funcționeze continuu.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Sebastian D. 35 min ·
Am folosit aceste dispositive pe cele 4 Ha de teren pe care îl avem. Nu mai avem nici un fel de problemă, dăunătorii nu se mai apropie de plantele noastre. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Alexandra N. 42 min ·
Acum 2 săptămâni am avut o cârtiță care a afectat o zonă destul de mare. De când am montat aceste dispozitive nici urmă de cârtițe sau alți dăunători. Recomand! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Mihai B. 33 min ·
Livrare promptă! Mă gândesc că și la iarnă, când va ninge, va lucre la fel de bine!
Comentariu Distribuiți
(16)
Maria F. 45 min ·
Am montat 5 astfel de dispozitive în grădina noastră. Foarte eficiente! Mulțumesc frumos Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(15)
Dumitru P. 43 min ·
Funcționează perfect! Am comandat 2 dispozitive pentru vecinul meu. Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(11)

Informații suplimentare

 • 1x Repelant solar pentru dăunători de grădină

 • Aluminiu

 • 6 x 6 x 25 cm

 • rază de 16 metri, suprafață de 750 metri pătrați.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.