SuperStep , covoraș pentru curățarea rapidă a picioarele și a lăbuțelor

23 comentarii
evaluare 4,6/5,0

109,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 109,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 93,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 82,00 lei/ set Economisiți 81,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 11 oameni vizionează în prezent acest produs

V-ați săturat să curățați în mod constant podeaua, să ștergeți urmele pantofilor și a labuțelor câinelui dvs? Covorașul SuperStep previne răspândirea murdăriei! Covoraș super absorbant din mii de microfibre ce reține murdăria, noroiul și apa în momentul în care călcați pe el!

  • reține și absoarbe instantaneu apa, noroiul și murdăria
  • soluția perfectă pentru oricine are animale de companie
  • pentru podele mereu curate
  • Îndepărtarea ușoară a murdăriei
  • se poate spăla în mașina de spălat
  • bază anti-alunecare
  • Material: 55% bumbac
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

UN SINGUR PAS PENTRU O PODEA CURATĂ

Covorașul super absorbant SuperStep reține apa, noroiul și murdăria din tălpi într-un singur pas! Secretul constă în miile de microfibre care absorb instantaneu toată umezeala și murdăria atunci când intră în contact cu tălpile sau cu lăbuțele câinelui dvs!

LĂBUȚE NOROITE ȘI UDE?

Plimbările în ploaie și noroi pot fi cu adevărat distractive, iar când ajungeți acasă există amprente de lăbuțe practic peste tot! Cu covorașul SuperStep, atât dvs. cât și câinele dvs. vă puteți curăța rapid și ușor - într-un singur pas!

APĂ, NOROI ȘI MURDĂRIE

La contactul cu apa, noroiul sau murdăria, covorașul SuperStep absoarbe instantaneu toate impuritățile cu ajutorul microfibrelor sale super absorbante, iar talpa pantofilor va fi mereu curată! O soluție simplă pentru podele curate, ce poate fi spălat la mașina de spălat, extrem de ușor de întreținut, o idee grozavă pentru orice casă!

Informații suplimentare

  • 55% bumbac, 45% microfibră

  • 45 x 70 cm

  • Se poate spăla la mașina de spălat. Potrivit pentru reținerea apei, noroiului și a murdăriei.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.