SuperTape, bandă impermeabilă foarte rezistentă

10 comentarii
evaluare 4,0/5,0

129,00 lei(-13%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 109,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 14 oameni vizionează în prezent acest produs

SuperTape vine cu un cauciuc butilic extrudat, sensibil la presiune și cu o bună aderență! Poate forma o etanșare instantanee împotriva apei, aerului, prafului și va rămâne mereu moale. SuperTape este rezistentă la substanțe chimice, căldură și orice condiții meteo!  Poate fi folosită pe orice suprafață, după ce în prealabil a fost foarte bine curățață și degresată!

 • Rezistentă la apă și UV
 • Blochează umezeala și mirosurile
 • Rezistentă la substanțe chimice, căldură și orice condiții meteo
 • Aderență excelentă chiar și la temperaturi joase
 • Impermeabilă
 • Multifuncțională
 • Simplu de folosit
 • Pachetul include: 1x SuperTape
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Bandă impermeabilă rezistentă și durabilă
SuperTape vine cu un cauciuc butilic extrudat, sensibil la presiune și cu o foarte bună aderență! Poate forma o etanșare instantanee împotriva apei, aerului, prafului și va rămâne mereu moale.
Izolație perfectă
O bandă ce va izola aproape orice! Rezistentă la temperaturi joase și ridicate, poate fi folosită atât la interior cât și la exterior! Garantat durabilitate de lungă durată!
Rezistență extremă
SuperTape este rezistentă la substanțe chimice, căldură și orice condiții meteo extreme! Este, de asemenea, un excelent izolator, deoarece rezistă la apă și foc! SuperTape împiedică umezeala și mirosurile!

Informații suplimentare

 • 1x SuperTape

 • 10m

 • Gri

 • folie de aluminiu, butil cauciuc

 • Datorită aderenței foarte bune, recomandăm purtarea mănușilor pentru protecția mâinilor
  În condiții de iarnă recomandăm folosirea unei suflante cu aer cald pentru a lipi banda. Nu încercați să o dezlipiți în primle 24 ore de la aplicare
  Nu folosiți alte materiale impermeabile precum benzen, etilenp, silicon, etc.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.