TextureWoodSet, set decorativ în imitație de lemn

43 comentarii
evaluare 4,1/5,0

92,00 lei(-16%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 78,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 69,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Setul decorativ este potrivit pentru crearea unui model de lemn, care să înfrumusețeze orice încăpere. Puteți crea textura lemnului pe diferete suprafețe precum: metal, plastic, cauciuc sau piatră. Este potrivit pentru utilizare în diverse încăperi precum: camera de zi, dormitor, birou, etc.

  • Set decorativ practic
  • Creați textura lemnului pe orice suprafață
  • Potrivit pentru toate suprafețele
  • Ușor de curățat
  • Pentru decorarea casei, biroului, casei de vacanță, etc.
  • Pachetul include: 2 x dispozitiv decorativ cu model de lemn
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Creați un model decorativ interesant

Setul TextureWoodSet este ideal pentru crearea texturii lemnului pe orice suprafață. Este potrivit pentru utilizare în diverse încăperi precum: camera de zi, dormitor, birou, etc.

Un dispozitiv practiv pentru înfrumusețarea oricărui spațiu

Scopul acestui accesoriu de pictură este de a crea un model din lemn pe orice suprafață a oricărui material, cum ar fi: metal, plastic, cauciuc sau piatră.

Aspectul lemnului atemporal

Aspectul elegant și atemporal al lemnului va înfrumuseța orice spațiu și va conferi materialului un aspect natural.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Victor L. 19 min ·
Am comandat acest set pentru că am dorit să înfrumusețez dormitorul nostru, care a ieșit minunat! Foart încântat de produs, calitate foarte bună! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Maria F. 56 min ·
Am dorit să schimb un pic atmosfera din camera de zi… Sunt foarte încântată! Am folosit aceste dispozitive direct pe piatră și a ieșit foarte bine. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Benedek T. 16 min ·
Vă recomand cu încredere. Toți cei care ne-au vizitat ne-au întrebat cum am reușit să facem acest model. Este într-adevăr superb! Un set excelent! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
HIlda H. 23 min ·
Camera noastră de zi arată mult mai bine, aș putea spune, ca în reviste! Foarte mulțumită de produs, mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(12)
Sebastian D. 20 min ·
Livrare promptă, produs de calitate, așa cum Netscroll m-a obișnuit! Mulțumesc frumos! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 2 x dispozitiv decorativ cu model de lemn

  • S – 7.5 x 6.5 cm; L – 15 x 6.5 cm

  • Cauciuc + plastic

  • Aplicați primul strat de vopsea și lăsați să se usuce complet. Aplicați al doilea strat și folosiți unul din dispozitive pentru a crea un model de lemn (în timp ce vopseaua este încă umedă). După utilizare, dispozitivile se vor curăța cu apă caldă.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.