ToiletStar, perie de toaletă antibacteriană, inovatoare, cu suport autoventilat

49 comentarii
evaluare 4,9/5,0

132,00 lei(-11%)

Alegeți cantitatea:

1x 132,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 112,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 99,00 lei/ set Economisiți 99,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 10 oameni vizionează în prezent acest produs

O soluție simplă pentru o curățare completă a toaletei! Special concepută din cauciuc termoplastic (TPR) pentru a preveni acumularea de apă și bacterii. De asemenea peria ToiletStar vine cu un suport autoventilat, care împiedică strângerea apei și mirosuirle neplăcute din toaleta dumneavoastră!

 • Perie de toaletă antibacteriană
 • Suport autoventilat
 • Previne acumulare de apă și mirosurile neplăcute
 • Perie din cauciuc termoplastic pentru a nu acumula apa și bacterile
 • Curățare fără efort în toate locurile greu accesibile
 • O perie foarte rezistentă
 • Un design modern care se va potrivi de minune în baia dumneavoastră
 • Material: PP + TPR
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Curățare simplă și igienică
Gata cu apa murdară si mirosul neplăcut din toaletă! Design-ul special al periei ToiletStar asigură o curățare perfectă în toate locurile greu accesibile pentru a avea o toaletă cât mai curată! O altfel de perie care va schimba fața toaletei dumneavoastră!
De ce este peria ToiletStar diferită?
Peria ToiletStar are în componență silicon hidrofob pentru a împiedica apa și bacterile să rămână pe această perie. Vine cu un suport autoventilat, care o menține curată și uscată și în același timp elimină mirosurile neplăcute, prevenind acumularea de apă murdară și bacterii
Antibacterian
Această perie este fabricată din cauciuc termoplasctic (TPR), care nu ține apa și bacterile. Peria va fi întotdeauna uscată și previne acumularea de apă murdară si bacterii!

Informații suplimentare

 • PP + TPR

 • 100 x 100 x 318 mm

 • 385g

 • Alb

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.