TreeWallStickers, Autocolant 3D din lemn natural (set de 4 bucăți)

43 comentarii
evaluare 4,5/5,0

Prețul inițial a fost: 121,00 lei.Prețul curent este: 86,00 lei.(-29%)

Alegeți cantitatea:

1x 86,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 70,00 lei/ set Economisiți 48,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 19 oameni vizionează în prezent acest produs

TreeWallStickers, tapetul 3D autoadeziv cu model de lemn este un produs cu un design frumos, de înaltă calitate, potrivit pentru orice cameră. Se aplică simplu și este ușor de curățat. Înfrumusețează camera și schimbă în totalitate aspectul și ambientul casei dumneavoastră.

 • Tapet autocolant de perete
 • Efect 3D
 • Potrivit pentru toate camerele
 • Rezistent la apă
 • Efect antifonic
 • Arie largă de aplicare
 • Durată lungă de viață
 • Motiv: Lemn
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Potrivit pentru orice cameră

Tapetul 3D poate fi aplicat în living, dormitor sau camera copiilor. Modelul din lemn se potrivește cu orice mobilier, este neutru și totuși frumos la vedere.

Posibilitatea de a regla dimensiunea

Pentru aplicarea tapetului pe zone mai mici de perete, colțuri și alte locuri greu accesibile, acesta poate fi decupat la dimensiunea dorită cu o foarfecă sau un cutter.

Întreținere ușoară

Deoarece tapetul este rezistent la apă, poate fi curățat pur și simplu cu o cârpă umedă și veți elimina cu succes chiar și cele mai ”încăpățânate” pete.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Florian D. 38 min ·
Am folosit în toate birourile noastre. Este super, cu toții suntem mulțumiți! Felicitări Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(7)
Mirela B. 29 min ·
Pentru mine, acest produs este grozav! Personal mi-ar plăcea să schimb culoarea pereților în fiecare an și acum este posibil fără a lăsa mizerie urme!!!! Raport calitate/preț foarte bun, produse de foarte bună calitate, așa cum Netscroll ne-a obișnuit! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Claudia M. 47 min ·
Imaginile de fundal frumoase, livrare promptă. Felicitări!
Comentariu Distribuiți
(14)
Elena V. 15 min ·
Un tapet superb! Se poate aplica oare și pe un perete cu o suprafață mai aspră?
Comentariu Distribuiți
(13)
Gheorghe B. 53 min ·
Dau impresia că peretele este îmbrăcat în lemn. Super frumos! Asta spune mai mult decât suficient despre acest produs. Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(6)

Informații suplimentare

 • Lemn

 • 70 x 70 cm

 • Vinil

 • lemn natur

 • 4 x coli tapet 3D autoadeziv (70 x 70 cm)

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.