UsefulBrush, o perie multifuncțională pentru curățarea diferitelor suprafețe

26 comentarii
evaluare 4,8/5,0

Prețul inițial a fost: 128,00 lei.Prețul curent este: 99,00 lei.(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 84,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 74,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Datorită structurii sale delicate, dar puternice din fibre, peria multifuncțională este special concepută pentru curățarea diverselor paravane și geamuri. De asemenea, o puteți folosi pentru toate celelalte suprafețe din locuința dumneavoastră – pentru zonele din baie, canapea, curățarea rafturilor de praf, curățarea blatului… Posibilitățile sunt aceleași ca și numele produsului – multifuncțional și nelimitat!

  • Pentru toate tipurile de suprafețe (paravane, ferestre, suprafețe din baie și bucătărie, mașină…)
  • Întreținere ușoară (spălați și uscați bine)
  • Îndepărtați cu grijă toată murdăria
  • Țesătură blândă și fină
  • Puteți agăța peria
  • Datorită mânerului flexibil, ajunge în toate zonele greu accesibile
  • Material: PP
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Curățare umedă și uscată

Metoda de curățare uscată va îndepărta complet praful de pe diverse suprafețe, dar dacă udați peria și adăugați detergent, dacă este necesar, veți curăța complet chiar și cea mai rezistentă murdărie

Curățați ușor, dar temeinic ecranele

Datorită țesăturii moale, peria este și alegerea perfectă pentru curățarea ecranelor sensibile la computer și televizor.

O alegere ideală pentru curățarea geamurilor

Spălați cu atenție geamul cu apă și detergent cu o parte a periei, îndepărtați excesul de apă cu cealaltă parte, iar geamul va fi curat precum cristalul.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 18 min ·
Cu adevărat mulțumită. Curăț geamurile într-o clipă. Am cumpărat anul trecut, pentru mine și pentru mama și suntem foarte mulțumite de produs!s
Comentariu Distribuiți
(5)
Isabela I. 18 min ·
Calitate foarte bună, un produs minunat!
Comentariu Distribuiți
(4)
Alexandra N. 21 min ·
Soțul meu îmi tot spune să nu curăț ecranele. Cu toate acestea, a verificat această perie de două ori și în sfârșit pot curăța computerul lui preferat în mod normal.
Comentariu Distribuiți
(8)
Andrei P. 45 min ·
O folosesc la geamurile mașinii. Produs grozav! Recomand cu încredere!
Comentariu Distribuiți
(10)
Adina A. 31 min ·
Produ de top, din partea mea nota 10! Felicitări Netscroll
Comentariu Distribuiți
(16)

Informații suplimentare

  • PP, ?????

  • 21 x 54 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.