WaxLEDLight, o lumânare din ceară care își schimbă culoarea

30 comentarii
evaluare 4,4/5,0

106,00 lei(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Mai multă culoare, lumina plăcută și durata lungă de ardere sunt caracteristicile care fac ca această lumânare să fie potrivită pentru orice ocazie, orice cameră și în orice moment al zilei. Este realizată din ceară, care păstrează arderea naturală a lumânării. Luminile LED evocă totul, de la o atmosferă calmă la o atmosferă romantică, flacăra răspândește această dispoziție în întreaga cameră.

 • Un decor frumos potrivit pentru orice locuință.
 • O lumânare care relaxează corpul și mintea.
 • Înfrumusețează orice încăpere și îi oferă căldură
 • Potrivit pentru un cadou de ziua de naștere
 • Aprinderea fitilului activează luminile LED
 • Lumânare din ceară pentru un efect de lungă durată
 • Fără mirosuri neplăcute
 • Dimensiuni: 7.5 x 7.5 x 12.5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

O lumânare care creează o atmosferă magică

Echipată cu lumini LED în diferite culori și flăcări, creează o atmosferă liniștită și relaxantă în orice încăpere.

Pentru fiecare cameră

Fie că este vorba de un dormitor, sufragerie sau bucătărie, lumânarea WaxLEDLight va lumina camera și îi va aduce o lumină plăcută și moale.

Un cadou minunat

O lumânare este în general un cadou frumos care risipește întunericul și aduce doar energie pozitivă. Lumânarea noastră este o actualizare față de cea obișnuită, deoarece flacăra este însoțită de căldura luminilor LED.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Daniela P. 26 min ·
O, ce frumoase sunt aceste lumânări, nu mă pot opri să mă uit la ele, lumină minunată pentru a citi o carte. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Alexandra N. 28 min ·
Ultima dată când eu și familia mea ne-am rătăcit privind la această lumânare. Este o senzație unică, s-au alăturat toți membrii familiei. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Sebastian D. 35 min ·
Îmi place pentru că, în ciuda LED-urilor, este încă o lumină de la lumânare, ceea ce o face să fie specială Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
HIlda H. 59 min ·
Ei bine, este ca și cum ai vedea culorile pentru prima dată! Sunt cu adevărat minunate. Am petrecut o seară foarte relaxantă în baie cu câteva din aceste lumânări, chiar aveam nevoie. Mulțumesc frumos Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(6)
Florian D. 22 min ·
Livrare promptă, lumânările sunt grozave. Nu știu cum faceți dar aduceți numai produse de primă calitate! Felicitări!
Comentariu Distribuiți
(13)

Informații suplimentare

 • 7.5 x 7.5 x 12.5 cm

 • ceară

 • Componentele LED sunt atașate în partea de jos a lumânării. Nu lăsați lumânarea să ardă până jos (lăsați cel puțin 35 mm). Nu lăsați niciodată lumânarea aprinsă nesupravegheată. Aprindeți o lumânare la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.