Cort de plaja pentru bebelusi cu protectie UV si piscina, BabyTent

45 comentarii
evaluare 4,8/5,0

Prețul inițial a fost: 179,00 lei.Prețul curent este: 144,00 lei.(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 144,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 123,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Cel mai bun preț
3x 108,00 lei/ set Economisiți 108,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

BabyTent este un accesoriu perfect pentru zilele toride de vară! Oferă un loc de joacă și relaxare copilului dumneavoastră, ferit de razele solare puternice, cu un factor de protecție UPF 50+.  BabyTent poate fi asamblat în doar 3 secunde. Este fabricat din țesătură de Nylon, care absoarbe razele solare ultraviolete și blochează până la 99% din razele UV dăunătoare.  Este prevăzut cu o piscină mică pentru bebeluși și copii mici.

 • Este prevăzut cu o piscină mică pentru bebluși
 • Joacă-te și relaxează-te, cortul îți oferă o protecție UPF 50+
 • Design care permite asamblarea în doar 3 secunde
 • Rezistent la condiții meteo nefavorabile, ploaie, vânt
 • Ideal pentru mers la plajă, camping sau chiar în curtea casei dumneavoastră
 • Partea din spate este prevăzută cu plasă pentru a asigura o ventilație corespunzătoare
 • Dimensiuni: 80 x 120 x 70 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Piscină pentru bebluși ferită de razele puternice ale soarelui
Protejați-vă copilul de razele puternice ale soarelui în timp ce se joacă în apă! BabyTent oferă o piscină pentru bebeluși, protejați de razele puternice UV, cât și o distracție pe cinste în zilele toride de vară.
Distracție și relaxare cu protecție UV
Produsul innovator BabyTent este fabricat din țesătură tip Nylon, care absoarbe razele solare ultraviolete și blochează până la 99% din razele UV dăunătoare, oferind în același timp o piscină pentru bebeluși integrată în partea de jos! Partea cu plasă din spate asigură o ventilație corespunzătoare, oferind aer proaspăt și o briză răcoroasă
Asamblare și dezasamblare în doar 3 secunde
Nu necesită instalare, s-a terminat cu stresul pentru montarea unui cort pe plajă! BabyTent a fost special conceput pentru a se asambla în doar 3 secunde. Desfaceți geanta de transport si este gata imediat, iar în același timp vă puteți ține copilul în siguranță, în brațe! Este foarte ușor de plia, oferindu-vă posibilitatea să vă mutați foarte simplu de pe plajă în curtea casei dumneavoastră!

Informații suplimentare

 • 80 x 120 x 70 cm

 • Cadrul este realizat din fibră de sticlă rezistentă, care nu ruginește, asigură cortului stabilitate și își menține forma după o utilizare îndelungată. Acoperiș din țesătură tip Nylon cu protecție UV.

 • 55 x 4 cm

 • 800 g

 • 1 x cort BabyTent, 1 x geantă transport, 4 x ancore fixare cort

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.