BlanketStar, pătură care strălucește în întuneric

48 comentarii
evaluare 4,2/5,0

Prețul inițial a fost: 118,00 lei.Prețul curent este: 84,00 lei.(-29%)

Alegeți cantitatea:

1x 84,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 75,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 70,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Această pătură magică este cea mai confortabilă si moale pătură care strălucește în întuneric. Cu materialul extra moale, care se găsește de obicei în jucăria preferată a copilului dumneavoastră, pătura va fi cu siguranță preferata lor pentru anii următori. Expuneți la lumina soarelui în timpul zilei și va adăuga culoare și lumină în timpul nopții.

 • Design care strălucește în noapte
 • Pătură foarte moale și confortabilă, potrivită pentru toate anotimpurile
 • Țesătură de foarte bună calitate și delicată cu pielea
 • Potrivită pentru băieți și fete
 • Potrivită pentru a fi folosită în fotoliu, canapea, pat
 • Cadoul perfect pentru orice ocazie

 

 • Material: 100% țesătură poliester de foarte bună calitate
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Surpriză pentru copiii dumneavoastră
Pătura BlanketStar are imprimeuri de stele și lună, care străluceasc în întuneric, fiind cea mai confortabilă și fantastică pătură de până acum! Lumina de la pătură îl va face pe copilul dumneavoastră să adoarmă mai ușor și mai fericit.
Strălucește în întuneric
Pătura luminoasă se va aprinde în întuneric și va crea o atmosferă frumoasă în dormitor.
Delicată cu pielea
Țesătura pufoasă a păturii se va simți foarte bine pe pielea dumneavoastră, nu te va mânca și nu te va irita. Este perfectă pentru copii și pentru cei cu pielea sensibilă.

Informații suplimentare

 • 100% țesătură poliester de foarte bună calitate

 • stele, lună

 • 150 x 100 cm

 • gri

 • Țineți pătura pe parcursul zilei sub lumina soarelui și poate lumina toată noaptea. Pătura nu necesită baterii sau alte surse de energie. Tot ce necesită este să stea sub lumina soarelui sau a unei surse puternice de lumină. O oră de lumină puternică îl poate face să strălucească timp de 30 minute.

 • Pătura trebuie spălată ușor în apă rece sau apă la temperature de maxim 30C. A nu se usca la mașină. Nu se curăță chimic, nu se calcă. Se va aprinde normal după spălare.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.