ConstructionKit, set cu 72 de piese pentru construcție pentru copii

21 comentarii
evaluare 4,1/5,0

Prețul inițial a fost: 159,00 lei.Prețul curent este: 149,00 lei.(-6%)

Alegeți cantitatea:

1x 149,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 129,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 109,00 lei/ set Economisiți 120,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Set pentru construcții, de calitate, cu un concept educational cu care copiii își vor dezvolta abilitățile motrice și de construcție. Set excelent pentru construcții tridimensionale, unde creativitatea nu va avea limite. Copiii pot construi structuri stabile sub formă de cub, casă, rachetă si multe altele. Un cadou minunat pentru orice ocazie.

  • Set de 72 piese pentru posibilități nelimitate de joc
  • Stimulează creativitatea și imaginația
  • Ușor de asamblat și dezasamblat
  • Se poate juca individual sau în grup
  • Potrivit pentru băieți și fete
  • Idee minunată de cadou
  • Material: PVC/ABS
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Jocul oferă distracție fără margini
Acest set de construcții este potrivt pentru construcții tridimensionale, unde creativitatea nu are limite! ConstructionKit este un set de construcții de calitate, cu un concept educațional, cu ajutorul căruia copiii își vor dezvolta imaginația și abilitățile de construcție. Copiii pot construi structuri stabile în formă de cub, casă, rachetă și multe alte forme.
Posibilități de construcție nelimitate
Cu acest set de construcții, puteți construi de la cele mai simple forme, cum ar fi cub sau casă, până la replici arhitecturale ale clădirilor maiestuoase, cum ar fi Big Ben sau Turnul Eiffel. Acest joc este potrivit pentru unul sau mai mulți copii, deoarece aceștia pot lucra și rezolva diverse provocări împreună.
Dezvoltarea a numeroase abilități
Setul de construcții le va permite copiilor să își dezvolte abilitățile motrice și de construcție, cât și imaginația. Construcțiile sunt ușor de asamblat și de dezasamblat. Pur și simplu introduceți și rotiți mingiuța, fără să vă temeți că se va deteriora construcția.

Informații suplimentare

  • PVC/ABS

  • Copiii nu trebuie să se cațere pe structurile formate, pericol de accidente! Acest set de construcție nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 3 ani, conține diverse părți mici, care pot prezenta risc de ingerare și sufocare! Țineți la distanță de foc!

  • se pot șterge cu o cârpă umedă, uscarea se face în mod natural.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.