ChalkBook, carte de desenat refolosibilă + 6 carioci magice cu lichid

48 comentarii
evaluare 5,0/5,0

106,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 106,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 90,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 80,00 lei/ set Economisiți 78,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Un set creativ excelent, cu care copilul tău se va putea distra, desena, scrie, care îi va încuraja creativitatea. Setul conține 6 carioci speciale cu lichid și o carte cu 10 pagini, reutilizabilă! După folosire, paginile se curăță ușor și sunt gata pentru o nouă creație!

  • Carte distractivă pentru creații
  • Poate fi folosită în mod repetat
  • 10 pagini pentru desen și scriere
  • 6 carioci speciale cu lichid
  • Încurajează abilitățile motorii precise și gândirea creative
  • Ușor de curățat
  • Cadoul perfect pentru toți copiii
  • Pachetul conține: 1 x carte de colorat cu 10 pagini + 6 x carioci speciale cu lichid
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Opțiuni nelimitate de joacă și creație

Această carte de colorat reutilizabilă conține 10 pagini, fiind un produs excelent pentru activitățiile de creație cât și pentru încurajarea abilităților motorii precise. Acest set conține 6 carioci lichide speciale, care permit distracție fără mizerie și praf enervant.

Un set creativ și distractiv

Un set creativ excelent, cu care copilul tău se va putea distra, desena, scrie, care îi va încuraja creativitatea.

Îl puteți folosi în mod repetat

După utilizare, ștergeți paginile care au fost colorate cu o lavetă sau un șervețel umed, pentru a o menține curată și gata de a fi refolosită.

Informații suplimentare

  • 1 x carte de colorat cu 10 pagini + 6 x carioci speciale cu lichid

  • Acest set conține mai multe piese de mici dimensiuni care pot reprezenta un risc de ingerare și sufocare, ca atare nu este destinate copiilor cu vârsta sub 3 ani!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.