FairyStar este o zână bună, care va zbura deasupra palmei dumneavoastră

27 comentarii
evaluare 4,5/5,0

126,00 lei(-30%)

Alegeți cantitatea:

1x 126,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 117,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 107,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 11 oameni vizionează în prezent acest produs

Bine ați venit în lumea basmelor, unde zânele bune zboară, iar dumneavoastră veți avea puterea magiei în propriile mâini! Transformă-ți casa într-o adevărată lume de basm, unde zâna alunecă și dansează în aer, așa cum îi comandați.
Cu zâna bună FairyStar, imaginația copiilor va atinge noi culmi, fiind un cadou minunat! O jucărie minunată pentru toți copiii interesați de lumea basmelor și a zânelor bune!

  • FairyStar va transforma casa dumneavoastră într-o lume de basm
  • Cu ajutorul unei rochii sclipitoare, aceasta se va învârti și va sclipi prin aer, urmând comenzile mâinilor dumneavoastră
  • Încărcarea se face cu cablul USB inclus în pachet
  • Magie adevărată pentru toți copiii (copiii cu vârsta peste 14 ani se pot juca singuri, sub această vârstă este recomandată supravegherea părinților)
  • Dimensiune: 20 x 12 cm
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Cum funcționează magia?
O zână bună zboară rotindu-și rochia sclipitoare în aer. Gesturile mâinilor dumneavoastră sunt urmărite de un senzor, care permit zânei bune să urmeze mișcarea mâinilor dumneavoastră. Deasupra rochiei sclipitoare, este ascuns un buton ON/OFF, pe care va trebui să îl comutați în poziția ON, apoi prindeți-o de picioare și lăsați-o să zboare! Când va avea viteza corectă, va începe să coboare – când acest lucru se va întâmpla mișcați ușor mâna sub senzor, iar zâna zburătoare va începe să urmeze gesturile mâinii dumneavoastră.
Când poveștile de basm prind viață
De îndată ce zâna bună începe să zboare, camera copilului dumneavoastră se va transforma într-o lume de basm! În strălucirea luminii, zâna bună și rochița ei dansează în aer, răspunzând la mișcările mâinilor copilului tău. Crează un ambient minunat, dezvoltând imaginația copilului dumneavoastră. Zâna bună poate zbura până la 6-8 minute, iar apoi este nevoie de 25-30 min de încărcare prin cablul USB inclus, înainte de a fi gata pentru noi aventuri.
Jucărie smart magică
Zâna zburătoare FairyStar va oferi divertisment educațional tuturor copiilor, deoarece, cu ajutorul senzorului încorporat, se îndepărtează de corpurile detectate. Copiii vor încerca să o prindă, sau să prevină căderea zânei, și în consecință își vor dezvolta coordonarea mâinilor și abilitățile motorii, fiind în siguranță, acasă. Rochia magică ascunde LED-uri colorate, care se vor aprinde și vor oferi copiilor tăi un amuzament minunat.

Informații suplimentare

  • 20 x 12 cm

  • Jucărie FairyStar zâna bună și cablu USB de încărcare

  • 6–8 minute

  • 25 – 30 minute

  • Jucăria este fabricată dintr-o multitudine de piese de diferite dimensiuni, de aceea este interzisă copiilor sub 3 ani. Recomandăm prinderea părului pentru a nu exista pericolul de a se prinde în părul copiilor. Este recomandată supravegherea unui adult!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.