FlyStar, un avion manual durabil

21 comentarii
evaluare 4,2/5,0

84,00 lei(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 84,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 73,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 63,00 lei/ set Economisiți 63,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

FlyStar este un avion ușor, manual, care zboară prin cer printr-o simplă aruncare! Nu necesită baterii sau telecomandă pentru a funcționa; datorită designului unic, FlyStar navighează pur și simplu pe cer. Distracție pe cinste pentru întreaga familie!

  • Funcționează fără baterii și telecomandă
  • Doar o simplă aruncare
  • Durabil, dar moale
  • Petrecerea timpului într-un mod sănătos în aer liber
  • Material: Spumă de calitate, foarte rezistentă
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
O jucărie de top, între jucăriile copiilor
Distracție pe cinste pentru întreaga familie în zilele însorite! Cu FlyStar copilul dumneavoastră se va bucura de petrecerea timpului în aer liber!
Distracție fără limite la aer curat
Acest planor este potrivit jocurilor în aer liber, pentru toate vârstele! Funcționează fără baterii sau telecomenzi și oferă copilul tău recreere la aer curat!
Fără telecomandă sau baterii
Planorul zboară printr-o simplă aruncare și nu are nevoie de telecomenzi sau baterii pentru a funcționa!

Informații suplimentare

  • Spumă de calitate, foarte rezistentă

  • 46 x 48 cm

  • Albastru, roșu, verde, galben

  • cu vârsta peste 3 ani. Acest avion este alcătuit din mai multe părți mici, care pot reprezenta un risc de ingerare și/sau sufocare.

  • Jucăria FlyStar este foarte flexibilă în zona aripilor, putând regla foarte ușor direcția sus/jos. Pentru a putea zbura, corpul avionului este inflexibil. Prin urmare, nu îndoiți jucăria în aceste zone!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.