Jocul Magic Blocks, un joc contratimp ce constă în aranjarea pieselor de joc într-un model prestabilit

20 comentarii
evaluare 4,2/5,0

122,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 122,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 112,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 102,00 lei/ set Economisiți 60,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 6 oameni vizionează în prezent acest produs

O provocare genială pentru mințiile geniale din familia dumneavoastră! Jocul Magic Blocks îți va pune mintea la contribuție, solicitându-ți toată atenția!  În acest joc 1 la 1, oponenții trebuie să mute și să aranjeze piesele cât mai repede pentru a ajunge la forma prestabilită. Ține de tine să amesteci piesele, să gandești, să muți și să câștigi.

 • Dezvoltă vederea în spațiu
 • Un joc ce îți va pune mintea la contribuție
 • Un joc minunat pe care îl poți juca cu copiii sau prietenii tăi
 • Se poate juca oriunde
 • Nu ai nevoie de curent electric sau baterii
 • Un joc perfect pentru vancanța și călătoria dumneavoastră
 • Conține: 2 x planșete de joc, 1 x cadru de conectare, 1 x dispozitiv amestecare piese, 48 x piese colorate
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Cum se joacă? Amestecă, Mută, Rezolvă!
Jocul Magic Blocks este un joc contratimp, care se joacă în 2 și care îți va pune mintea la contribuție. Se amestecă piesele până ce un model este selectat și toate piesele sunt pe poziție. Cei doi jucători se întrec față în față, modelul ce trebuie făcut va fi la mijloc, iar piesele trebuie mutate în centrul planșetei de joc, astfel încât să formați același model ca cel de referință.
Provocați-vă prietenii, copiii și familia!
Amestecați și începeți! Mutați piesele colorate și fiți primul care le aranjează conform modelului din amestecător. Ambii jucători au câte o planșetă cu piese colorate și cu o piesă lipsă. Ei trebuie să mute și să aranjeze piesele conform modelului ales în amestecător. Poate părea simplu, însă Magic Blocks este un joc al îndemânării, vitezei și dexterității.

Informații suplimentare

 • 2 x planșete de joc, 1 x cadru de conectare, 1 x dispozitiv amestecare piese, 48 x piese colorate

 • Copiii peste 5 ani. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani, din cauza pieselor mici din componență. Pot provoca asfixiere prin înghițirea lor.

 • Nu necesită baterii sau curent electric

 • 2

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.