MagicWaterBook, set de 3 cărți magice pentru colorat cu pixul special cu apă, pentru creație, fără a face mizerie

23 comentarii
evaluare 5,0/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs

Cărți de colorat cu apă, inovatoare, cu ajutorul cărora nu faceți mizerie!  Tot ce aveți nevoie sunt câteva picături de apă pentru a umple pixul magic și puteți începe să desenați! Coloratul cu un pix magic cu apă dezvăluie frumoase ilustrații ale lumii subacvatice, ale animalelor și ale activitățiilor copiilor! Când culoarea se usucă, ilustrația dispare și cartea de colorat este gata pentru a fi folosită din nou!

 • Colorați fără să faceți mizerie
 • 3 modele diferite și 3 pixuri speciale
 • Cărțile de colorat pot fi folosite în mod repetat
 • Învățați despre culori și noi concepte
 • Dezvoltarea abilităților motorii
 • Cadoul perfect pentru orice copil
 • Teme: Lumea subacvatică, animale, activitățiile copiilor
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Distracție nelimitată pentru copii
MagicWaterBook, aceste cărți de colorat sunt cu siguranță un mare succes pentru cei mici! Pe măsură ce copiii folosesc pixul cu apă din pachet, culorile modelului se amestecă și produc imagini uimitoare! Odată ce culoarea s-a uscat, cartea poate fi refolosită!
Colorați fără să faceți mizerie
Uitați de mizeria pe care o făceați folosind acuarele! Mai întâi vom umple pixul special cu apă. Pe măsură ce copiii colorează cu acest instrument, ilustrațiile frumoase de dedesubt devin complet afișate, iar totul în jur rămâne curat!
3 modele de cărți ce pot fi utilizate în mod repetat
Când culorile se usucă, întreaga ilustrație dispare, ca atare cărțile pot fi folosite în mod repetat! Motivele lumii subacvatice, animale, activitățiile copiilor, reprezintă un mod distractiv și educativ de petrecere a timpului, fiind un cadou minunat pentru fiecare copil!

Informații suplimentare

 • Lumea subacvatică, animale, activitățiile copiilor

 • Carte: 19 x 15,5 cm; pix special: 13,5 x 1,5 cm

 • Fiecare carte de colorat conține 8 pagini, 4 pagini de colorat și 4 pagini cu explicații în limba engleză ale imaginilor de colorat

 • PERICOL DE SUFOCARE! Nerecomandate copiilor cu vârsta sub 3 ani, deoarece conțin diverse părți de dimensiuni mici ce pot reprezenta pericol de ingerare și sufocare. Scoateți ambalajul înainte de a înmâna copilului cărțile de colorat.

 • Cărțile de colorat pot fi folosite numai cu pixul magic din pachet!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.