Mănușă de cauciuc care mușcă pentru bebeluși, KidGlove

24 comentarii
evaluare 4,2/5,0

94,00 lei(-27%)

Alegeți cantitatea:

1x 94,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 80,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 71,00 lei/ set Economisiți 69,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Mănușa unică Kidglove se potrivește cu atenție mâinii copilului și o protejează în timpul creșterii primilor dinți. Marginea din silicon cu forma anatomică de pe manușă masează și calmează mâncărimile gingiilor și protejează degetele și unghiile de la primii dinți. Este, de asemenea, o soluție grozavă pe timp de noapte, când previne zgârieturile pe față!

 • soluție unică pentru bebeluși
 • Kidglove masează, protejează și distrează în același timp
 • masează gingiile, protejează degetele și unghiile, protejează fața de zgârieturi
 • motivează în plus cu foșnetul materialului
 • este fabricat 100% din bumbac și silicon alimentar, un tip de silicon netoxic care nu conține substanțe chimice
 • siliconul alimentar este foarte rezistent la deteriorare, nu se întărește, nu se crăpă și nu se decojește
 • siliconul poate fi, de asemenea, sterilizat la căldură în scopuri de curățare
 • Culoare: roz
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

UN ACCESORIU UNIC ÎN PRIMUL AN DE VIAȚĂ

KidGlove este un accesoriu inovator pentru toți copiii din primul an de viață, ajutându-i să treacă prin perioada de creștere a primilor dinți într-un mod distractiv și sigur. Cu ajutorul unui arici blând, mănușa se potrivește cu grijă pe mâna copilului și rămâne pe loc – chiar și noaptea, protejând împotriva zgârieturilor!

SILICON FĂRĂ PLASTIC

Marginea cu formă anatomică a mănușii KidGlove este fabricată din silicon alimentar, care este sigur de utilizat, nu se decojește, nu se crăpă, este foarte rezistentă la deteriorare și este un înlocuitor excelent pentru jucăriile din plastic. Plasticul este dăunător atât pentru sănătate, cât și pentru mediu, așa că siliconul este alegerea potrivită!

KIDGLOVE ALINĂ DUREREA ȘI PROTEJĂ ÎMPOTRIVA ZGÂRIETURILOR

Vă prezentăm un accesoriu unic, care ușurează perioada de creștere a primilor dinți și mâncărimii gingiilor copilului într-un mod distractiv și îi protejează mâinile, degetele și unghiile! Copilul este, de asemenea, distrat în timpul utilizării cu foșnetul țesăturii pe o parte! Marginea din silicon cu formă anatomică a mănușii este concepută pentru a calma durerea în timpul creșterii primilor dinți, pentru a calma mâncărimile gingiilor și pentru a proteja mâinile. Dacă vrei să-i oferi celui mai mic membru al familiei tale un cadou făcut special pentru ei, KidGlove este alegerea potrivită! Ameliorează durerea într-un mod distractiv și sigur.

Informații suplimentare

 • roz

 • silicon alimentar

 • sterilizare termică obligatorie

 • universală

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.