MiniFoto HD, aparat foto pentru copii, calitate HD

44 comentarii
evaluare 4,7/5,0

122,00 lei

Alegeți cantitatea:

1x 122,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 112,00 lei/ set Economisiți 20,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei

Produs 1

 • Culoare:
  • albastru
  • roz
Livrare din depozitul UE 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Jucăriile ce combină distracția și tehnologia sunt foarte populare în acest moment, așa că suntem bucuroși să vă prezentăm cea mai recentă invenție pentru copiii dumneavoastră – mini cameră foto HD; copiii pot face fotografii și înregistrări video. Este ideală pentru a vă ține copii ocupați și pentru a le dezvolta talentul artistic.

 • Fotografii de calitate
 • Video HD de calitate
 • Fără baterii – încărcare cu cablu USB
 • Filtre și etichete pentru îmbunătățirea imaginilor
 • Transferați videoclipurile copiilor pe un computer
 • Pentru copii cu vârsta peste 4 ani
 • Ușor de transportat și de folosit
 • Curea pentru agățat în jurul gâtului inclusă
 • Pachetul include: 1 x MiniFoto HD pentru copii, 1 x cablu USB, 1 x curea de siguranță, 1 x cutie depozitare.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
În sfârșit ceva pentru micuțul dumneavoastră “Spielberg”
Orele de școală care dezvoltă simțul estetic și abilitățile vizuale sunt tot mai excluse. Acum, puteți insufla copilului abilitățile digitale și utilizarea celei mai noi tehnologii într-un mod interesant și personalizat. Satisfaceți dorința copiilor dumneavoastră de a face poze și înregistra videoclipuri la o vârstă fragedă cu camera MiniFoto Hd, care poate înregistra și filma videoclipuri de bună calitate.
Potrivită pentru cei mici
Asigurați dezvoltarea caracteristicilor esențiale ale copilului dumneavoastră cu ajutorul unei camera destinate celor mici. MiniFoto Hd este fabricată din materiale ușoare, durabile, cu butoane rotunjite și moi, care se potrivesc perfect copilului dumneavoastră. Toate acestea simplifică și mai mult utilizarea. Copii pot învăța rapid cum să o folosească, iar cureaua inclusă păstrează camera în siguranță în jurul gâtului.
Tot ce aveți nevoie pentru dumneavoastră și pentru copilul dumneavoastră
Copiii vor fi ocupați ore întregi cu aceast aparat foto. Pot alerga și pot face poze și filmări cu orice li se pare interesant. Toate pozele și înregistrările pot fi apoi copiate pe un computer. Pachetul include un cablu USB universal pentru transfer de date și pentru încărcare. Toți copiii cu vârsta peste 4 ani vor fi foarte fericiți cu aceast aparat MiniFoto HD. Un cadou minunat pentru Crăciun. Indiferent de motiv, copiii dumneavoastră vor fi foare încântați și mulțumiți.

Informații suplimentare

 • 1 x MiniFoto HD pentru copii, 1 x cablu USB, 1 x curea de siguranță, 1 x cutie depozitare.

 • albastru, roz

 • nu este inclus

 • a nu se folosi de către copiii cu vârsta sub 3 ani. Pericol de accidente!

Instrucțiuni

Accesând link-ul de mai jos puteți deschide, descărca sau imprima instrucțiunile de utilizare pentru produs:

Atașamente

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.