SeatSecure, ham de scaun pentru siguranța copilului dumneavoastră

33 comentarii
evaluare 4,3/5,0

123,00 lei(-22%)

Alegeți cantitatea:

1x 123,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 104,00 lei/ set Economisiți 38,00 lei
Cel mai bun preț
3x 92,00 lei/ set Economisiți 93,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Cu ajutorul hamului de scaun SeatSecure, puteți să vă hrăniți copilul cu ușurință. Acest ham este confecționat din materiale de foarte bună calitate, ușor de instalat și vă protejează copilul de căderea din scaun la restaurante, picnicuri sau acasă.

 • Se potrivește la majoritatea scaunelor
 • Protejează copilul în siguranță
 • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-30 luni
 • Dimensiune convenabilă pentru depozitare ușoară
 • Material plăcut la atingere
 • Ușor de montat
 • Calitate de top
 • Potrivit pentru: vârste 6 – 30 luni
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Ham de scaun pentru cei mici

Cu ajutorul hamului de scaun SeatSecure, puteți avea grijă cu ușurință de cei mai tineri membri ai familiei. Acest ham este foarte ușor de instalat, realizat din cele mai bune materiale și vă protejează copilul de căderea din scaun la restaurante, picnicuri sau acasă.

Ideal pentru călătorii

Datorită designului compact și a materialelor de bună calitate, acest ham nu ocupă mult spațiu. Îl puteți lua cu dumneavoastră în excursii, vizite la prieteni, restaurante, deoarece se potrivește la toate modelele de scaune.

Ușor de asamblat

Hamul este foarte ușor de instalat la majoritatea scaunelor, copilul va sta în siguranță pe scaunul de acasă, de la birou, restaurant, etc.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Claudia M. 16 min ·
După ce am purtat bebelușul în brațe timp de o jumătate de an, am descoperit că acest lucru mi-a afectat brațul. Acest dispozitiv îmi este de mare ajutor. Nu l-am lăsat pe cel mic pe scaun înainte, însă acum stă în siguranță. Putem sta cu toții masă! Mulțumesc foarte mult! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Mihai B. 50 min ·
Copilul meu este un pic mai robust, însă acest ham este foarte bun. Am achiziționat 2 bucăți, unul și pentru nepoata mea, care este foarte încântată! Cu siguranță voi reveni cu alte comenzi.
Comentariu Distribuiți
(9)
Maria F. 55 min ·
Nu am găsit încă un scaun pe care să nu putem monta acest ham și îl folosesc de ceva vreme. Îl recomand pentru toate cuplurile cu copii mici. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Adina A. 45 min ·
Livrare promptă, cu siguranță voi revenii pentru alte comenzi. Mulțumesc frumos Netscroll.
Comentariu Distribuiți
(12)
Benedek T. 58 min ·
Mulțumesc Netscroll! Mereu produse foarte bune! Și eu și soția mea suntem foarte mulțumiți! Recomandăm cu încredere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)

Informații suplimentare

 • vârste 6 – 30 luni

 • husa este potrivită pentru spătar de 48 cm înălțime și 40 cm lățime.

 • Gri

 • Bumbac

 • Se poate spăla la mașină la 30 grade. Nu este recomandată uscarea la mașină.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.