Set puzzle magnetic de 68 de piese pentru copii, MagneticPuzzles

18 comentarii
evaluare 4,3/5,0

142,00 lei(-16%)

Alegeți cantitatea:

1x 142,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 120,00 lei/ set Economisiți 44,00 lei
Cel mai bun preț
3x 106,00 lei/ set Economisiți 108,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Oferă-i copilului tău ore continue de distracție cu acest joc magnetic. În cutia magnetică, care este foarte convenabilă pentru transport și călătorie, veți primi 2 cartoane de lucru diferite, 54 de magneți, 10 cartonașe cu modele și un pix special cu burete.

 • Un set magnetic educativ și distractiv 
 • Posibilități nelimitate de joacă și creație
 • Scrieți și ștergeți cartonul de lucru cu pixul și buretele din pachet
 • Cunoașterea culorilor, animalelor și a altor motive
 • Ușor de transportat
 • Recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
 • Un cadou minunat pentru orice copil
 • Dimensiuni: 30 x 22 x 5.5 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Opțiuni nelimitate de joacă și creație

Oferă-i copilului tău ore continue de distracție cu acest joc magnetic. În cutia magnetică, care este foarte convenabilă pentru transport și călătorie, veți primi 2 cartoane de lucru cu imagini de fundal diferite, 54 de magneți, 10 cartonașe cu modele și un pix special cu burete.

Set magnetic educativ și distractiv

Un joc magnetic grozav, cu care copilul tău se va putea distra, combina, compune și crea povești noi și interesante. MagneticPuzzles este o jucărie creativă pe care un copil o va folosi cu plăcere, deoarece nu necesită prea multă pregătire pentru joacă.

Scrieți și ștergeți pe cartonul de lucru

Veți primi în acest set 2 cartoane de lucru diferite. Primul este un carton alb de scriere, pe care se poate scrie și desena cu pixul din pachet, iar apoi se poate șterge cu buretele. Pe celălalt carton este o imagine cu natura, oferind copilului nenumărate posibiltăți pentru creație. O modalitatea excelentă de a încuraja gândirea creativă și descriptivă, imaginația și coordonarea.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mirela B. 56 min ·
Copii mei adoră magneții. Am comandat 3 seturi, deoarece fiecare a dorit jocul lui personal! Recomand!
Comentariu Distribuiți
(8)
Gheorghe B. 26 min ·
Calitate foarte bună, băiatul meu adoră acest joc!
Comentariu Distribuiți
(9)
Maria F. 34 min ·
Ce îmi place la acest joc este că sunt multe posibilități de creație…magneți, desen, scris. Fetița mea se joacă zilnic 2-3 ore, ceea ce este minunat! În sfârșit pot savura cafeau în voie 😊
Comentariu Distribuiți
(5)
Claudia M. 54 min ·
Am cumpărat această jucărie pentru nepoțica mea și a fost foarte încântată. După ce am văzut bucuria în ochii ei am decis să mai comand încă 2 bucăți pentru ceilalți nepoți. Multumim frumos Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(16)

Informații suplimentare

 • 30 x 22 x 5.5 cm

 • carton, lemn și plastic

 • Datorită pieselor de diferite dimensiuni, acest joc este interzis copiilor cu vârsta sub 3 ani. Pericol de ingerare și sufocare!

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.