SmartBook, carte educațională pentru învățarea limbii engleze

40 comentarii
evaluare 4,6/5,0

Prețul inițial a fost: 167,00 lei.Prețul curent este: 132,00 lei.(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 132,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 113,00 lei/ set Economisiți 38,00 lei
Cel mai bun preț
3x 99,00 lei/ set Economisiți 99,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 15 oameni vizionează în prezent acest produs

Un set excelent pentru învățarea holistică și interactivă a limbii engleze – până la 20 de pagini cu conținut bogat și un creion audio! Cartea are diverse sarcini distractive pe partea stângă, unde copilul își verifică cunoștințele cu un creion audio. Iar în partea dreaptă, apăsând pe imagini, copilul învață o mulțime de cuvinte noi în engleză și ascultă rime, cântece și povești în engleză!

  • Cartea audio acoperă o varietate de subiecte – litere, cifre, mijloace de transport, animale, alimente, membri ai familiei, cântece în limba engleză, rime și povești
  • Diverse sarcini în care copilul folosește creionul audio
  • Cartea pentru copii are până la 20 de pagini cu conținut bogat
  • Copilul ascultă și participă activ la sarcini distractive
  • Cartea didactică încurajează dezvoltarea mentală și gândirea logică
  • Sunet clar
  • O idee grozavă de cadou
  • Utilizare: Acest set este potrivit pentru copii de la 3 ani. Necesită 5 baterii AAA (nu sunt incluse). Introduceți 3 baterii AAA în carte și 2 în creion. Cartea are 20 de pagini cu conținut diferit. În partea stângă puteți găsi sarcini în care copilul folosește un creion. Creionul avertizează cu culoare și sunet dacă răspunsul este corect sau incorect. În partea dreaptă a cărții există o varietate de conținut în care copilul ascultă cuvinte
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Cartea didactică permite învățarea distractivă și integrată a limbii engleze prin sunete, imagini și cuvinte, copilul verificându-și cunoștințele cu un creion audio!

Cartea educațională este bogată în conținut - 20 de pagini cu o varietate de sarcini și subiecte distractive pentru copii!

O carte pentru copii, ce permite învățarea interactivă și distractivă a limbii engleze, care este o alegere mai bună pentru dezvoltarea unui copil decât învățarea cu ajutorul informațiilor pe ecran.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Alexandra N. 22 min ·
multe lucruri diferite înăuntru, nu am văzut niciodată o carte care să aibă atât de mult conținut în ea. Mulțumesc Netscroll Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Sebastian D. 22 min ·
Raport calitate-preț excelent! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(11)
Elena V. 20 min ·
Un produs excelent pentru un cadou sau doar pentru a îl folosi. Suntem foarte multumiți! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Adina A. 16 min ·
Copiii sunt distrași ore întregi și știu deja câteva cuvinte și cântece, grozav! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

  • Acest set este potrivit pentru copii de la 3 ani. Necesită 5 baterii AAA (nu sunt incluse). Introduceți 3 baterii AAA în carte și 2 în creion. Cartea are 20 de pagini cu conținut diferit. În partea stângă puteți găsi sarcini în care copilul folosește un creion. Creionul avertizează cu culoare și sunet dacă răspunsul este corect sau incorect. În partea dreaptă a cărții există o varietate de conținut în care copilul ascultă cuvinte, povești sau cântece. Trebuie să apăsați butonul Start înainte de a putea începe să utilizați pagina. Butonul comutare pornește și oprește cartea. De asemenea, puteți regla volumul sunetului pe aceeași pagină. Exemple de sarcini în care copilul folosește un creion (partea stângă): cunoscând ceasul, copilul numără obiectele și marchează numărul, copilul face diferența între fructe și legume, recunoaște animalele, recunoaște instrumentele diferitelor profesii, recunoaște cifrele, culorile și lungimi pe o riglă. Exemple de activități pentru învățarea cuvintelor și ascultarea cântecelor și poveștilor: învățarea literelor și numerelor, învățarea diferitelor cuvinte, cum ar fi animale, mâncare, mijloace de transport, membri ai familiei și ascultarea multor melodii diferite, rime și povestiri în limba engleză.

  • ABS

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.