TabletArt, tabletă LED cu stilou

43 comentarii
evaluare 4,3/5,0

Prețul inițial a fost: 114,00 lei.Prețul curent este: 79,00 lei.(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Înlocuiți un teanc de hârtii cu o tabletă electronică care este întotdeauna la îndemână pentru a lua notițe, a desena, a nota sau a juca jocuri!

 • Suprafață de scris LCD
 • Reutilizabilă: dotată cu buton de ștergere 
 • Pix electronic inclus
 • Design ușor și subțire, o puteți avea mereu la îndemână
 • Potrivită pentru adulți și copii
 • Material: ABS
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Înlocuitor pentru hârtie

Cu această tabletă puteți lua notițe, face desene, juca jocuri, lăsa notificări și mesaje - iar și iar!

Pix inclus

Vă permite să scrieți pe tabletă la fel ca un pix obișnuit!

Tastă pentru șters

Printr-o apăsare puteți șterge întreaga pagină și o pregătește pentru refolosire!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Dumitru P. 53 min ·
Este minunată, o folosesc la serviciu. Dacă avem deja o mașină electrică, nu vom mai folosi hârtia! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(10)
Adina A. 52 min ·
Avem o astfel de tabletă la grădiniță. Copiii sunt foarte încântați. Am cumpărat-o și copilului meu. Mulțumesc Netscroll. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Vasile B. 37 min ·
Super produs! Funcționează perfect. Livrare promptă. Nu am nimic de comentat, deoarece este exact ca în descriere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Mirela B. 27 min ·
Un produs inovator pentru protecția mediului. Va trebui să ne dăm seama în curând că utilizarea hârtiei NU este OK! Tableta funcționează, este aproape la fel ca a scrie pe hârtie. Ușor, ușor, soluția ideală pentru înlocuirea hârtiei.
Comentariu Distribuiți
(15)
Mihai B. 40 min ·
Mai multe produse de acest gen, vă rog, aceasta este calitatea de care avem nevoie. Este pur și simplu foarte ușor de folosit, totul funcționează perfect! O recomand cu drag! Felicitări Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(13)

Informații suplimentare

 • ABS

 • 245 x 160 x 4.5 mm

 • 1x baterie CR2025 (bateria nu este inclusă!)

 • Copii cu vârsta 6+

 • utilizați numai sub supravegherea unui părinte sau tutore. Nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, deoarece sunt incluse părți mai mici care prezintă un risc de înghițire și sufocare.

 • Instrucțiuni de utilizare: Introduceți bateria CR2025 în tabletă (bateria nu este inclusă în pachet). Întoarceți tableta, unde veți găsi un comutator pentru blocare și deblocare. Când comutatorul este în poziția deblocat (lăcățel deschis), butonul frontal pentru ștergere poate fi folosit la ștergerea creaților. Pentru a putea salva textele, imaginile desenate trebuie să poziționați comutatorul pe poziția blocat (lăcățel închis).

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.