WalkieTalkie, jucărie pentru copii

24 comentarii
evaluare 4,0/5,0

194,00 lei(-15%)

Alegeți cantitatea:

1x 194,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 165,00 lei/ set Economisiți 58,00 lei
Cel mai bun preț
3x 146,00 lei/ set Economisiți 144,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 18 oameni vizionează în prezent acest produs

Îți mai aduci aminte de copilărie? Walkie-talkie este departe de a se demoda. Dimpotrivă! Copiilor le place maxim! Primești 2 walkie-talkie în pachet – unul albastru și unul roz! Citiți mai jos pentru a afla de ce walkie-talkie este un adevărat hit pe piață!

 • Walkie-talkie vă arată, de asemenea, informații despre locația copilului dvs
 • Permite o distanță de 3 kilometri (între unul și celălalt walkie talkie)
 • Are o lumină, pentru a vă ajuta copilul să adoarmă fără teamă
 • Calitatea foarte bună a sunetului
 • Walkie-talkie este potrivit pentru exterior și interior
 • Ideal pentru joaca în aer liber
 • Materiale ce nu afectează mediul sau copiii
 • Jucăria walkie talkie este extrem de populară printre copii
 • O alegere excelentă pentru cadou
 • Culoare: roz și albastru
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Setul WalkieTalkie conține 2 walkie talkie (albastru și roz), 2 cabluri pentru agățat și 2 cabluri de încărcare!

Funcționează pe o rază de 3 km!

Vă arată, de asemenea, și locația copilului dvs.!

Informații suplimentare

 • roz și albastru

 • ABS

 • 14 x 6 x 3, 5 cm

 • Țineți apăsată tasta de alimentare timp de câteva secunde. Dacă faceți clic pe butonul MENU, puteți seta canalele. Ambele walkie talkie-uri trebuie să fie setate pe același canal. Dacă walkie-talkie-ul funcționează, îl puteți testa apăsând butonul "Push to talk", spuneți câteva cuvinte și eliberați butonul când ați terminat. În partea stângă sus se află un LED luminos, iar în dreapta se află intrarea pentru încărcarea walkie-talkie-ului. Sub ecran se află 6 butoane. Primul buton este pentru căutarea canalelor, al doilea buton este pentru derularea în sus (atunci când alegeți între canale și diverse funcții), al treilea buton este pentru gestionarea și confirmarea setărilor, al patrulea buton este pentru aprinderea luminii, al cincilea buton este pentru derularea în jos (atunci când alegeți între canale și diverse funcții), iar al șaselea buton înseamnă "On/Off" (dacă priviți butoanele de sub ecran de la stânga la dreapta). În extrema stângă a walkie-talkie-ului, pe partea laterală, se află butonul "Push and talk". Pentru a bloca tastatura Apăsați butonul LOCK (Blocare) și țineți-l apăsat timp de câteva secunde. Când tastatura este blocată, doar butonul "Push to talk" (Apasă și vorbește) funcționează. Avertisment: Nu utilizați dispozitivul, dacă este deteriorat. Nu utilizați în apropierea radioului din cauza interferențelor. Deplasați walkie-talkie la cel puțin 5 cm de gură. Dispozitivul nu este potrivit pentru a apela sau contacta serviciile de urgență. Două walkie-talkie-uri pot comunica numai între ele. Jucăria poate conține piese mici, de aceea, se recomandă prezența unui adult pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.