WoodLetters, un joc/set cu piese din lemn pentru recunoașterea literelor

32 comentarii
evaluare 5,0/5,0

Prețul inițial a fost: 139,00 lei.Prețul curent este: 112,00 lei.(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 112,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 96,00 lei/ set Economisiți 32,00 lei
Cel mai bun preț
3x 84,00 lei/ set Economisiți 84,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

Sprijiniți dezvoltarea abilităților copilului dumneavoastră, prin introducerea unei activități zilnice, educaționale și distractive. Copilul dumneavoastră se va juca și va învăța în același timp!

  • Joc educativ și distractiv pentru învățarea literelor alfabetului și al cuvintelor
  • Recunoașterea culorilor și a cuvintelor
  • Îmbunătățește abilitățile de citire și vorbire
  • Sigur pentru copii, vopsea non-toxică
  • Fabricat din materiale sigure și non-toxice
  • Pachetul include: 1 x cutie de cuvinte, 26 x litere de lemn, 28 x carduri cu imagini
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Învățăm și ne simțim bine
WoodLetters oferă copilului dumneavoastră un timp plăcut de studiu, timp în care va învăța cum să citească, să scrie, să înțeleagă conceptul de culori și litere!
Sporește interesul pentru învățare
Având literele alfabetului și imagini frumos colorate, acest joc îi ajută pe copii să învețe limba engleză, cât și alte limbi străine, într-un mod cât mai amuzant!
Recunoașterea cuvintelor și a literelor
În timp ce copiii joacă acest joc, ei vor învăța literele alfabetului, cuvinte, obiecte, cât și să scrie și să citească.

Informații suplimentare

  • 1 x cutie de cuvinte, 26 x litere de lemn, 28 x carduri cu imagini

  • Carton + lemn

  • 21x25x4 cm

  • Nu se recomanda copiilor cu vârsta sub 3 ani. conține piese de mici dimensiuni, care pot reprezenta un risc de ingerare și sufocare.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.