BackStretch, un dispozitiv pentru masaj, pentru ameliorarea tensiunii musculare și pentru a calma durerile de spate

35 comentarii
evaluare 4,1/5,0

129,00 lei(-19%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 109,00 lei/ set Economisiți 40,00 lei
Cel mai bun preț
3x 96,00 lei/ set Economisiți 99,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs
 • Combinație de stretching și acupunctură
 • Ameliorează tensiunea și durerile de spate
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Ajută la îmbunătățirea posturii
 • Ajută la readucerea coloanei vertebrale la curbura sa naturală
 • 3 setări pentru toate generațiile
 • 10 minute pe zi
 • În pachet: 1x aparat pentru întindere și acupunctură pentru masajul spatelui
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Rezolvați-vă problemele

Așezați produsul BackStretch sub spatele inferior și lăsați gravitația, curbele și 88 de puncte de masaj să vă relaxeze spatele și să vă îmbunătățească postura!

10 minute pe zi

Combinația de stretching și presopunctură relaxează spatele, mușchii, îmbunătățește circulația, ameliorând durerea în doar 10 minute pe zi!

Stretching și puncte de acupunctură

Scăderea circulației, nervii afectați, tensiunea spatelui, postură proastă - BackStretch oferă combinația perfectă pentru a îmbunătăți circulația și o postură scheletică și musculară adecvată!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Vasile B. 28 min ·
Coloana vertebrală îți determină vârsta! Practic, toată lumea ar trebui să profite de acest lucru în zilele noastre și să facă ceva pentru ei înșiși și pentru sănătatea lor. Puteți simți imediat cum tensiunea se atenuează și durerea scade încet. Îl recomand! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Victor L. 59 min ·
30 de ani la volan mi-a dat destulă durere de spate. Am încercat aproape orice, bineînțeles că am fost sceptic, dar de fapt este ceea ce mă ajută cel mai mult. Simplu dar eficient. Felicitări Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Elena V. 55 min ·
Când lucrezi la birou toată ziua, nici nu observi cât te doare spatele. De îndată ce te întinzi pe acest dispozitiv, știi că ești în locul potrivit! Ajută uimitor, relaxează, ușurează respirația și reduce durerile. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Maria F. 43 min ·
Îl recomand cu căldură! Profitați de acele 10 minute și veți vedea despre ce vorbesc. M-a ajutat pentru prima dată și acum îl folosesc în mod regulat de 2 luni și mă simt foarte bine!
Comentariu Distribuiți
(16)
Gheorghe B. 52 min ·
Am primit acest produs de ziua mea de 40 de ani și dintre toate cadourile, este cel mai bun! Nu m-am simțit așa de bine de mult pentru că atunci când te doare spatele, nu te relaxezi niciodată cu adevărat. Un produs de top! Mulțumesc Netscroll! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Claudia M. 56 min ·
Cu 2 copii chiar ai nevoie de acest dispozitiv - crede-mă pe cuvânt! Îl recomand cu încredere la toate mămicile! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(15)

Informații suplimentare

 • 1x aparat pentru întindere și acupunctură pentru masajul spatelui

 • plastic ABS, spumă moale NBR

 • la 100 kg

 • Alegeți o curbă, așezați dispozitivul pe o podea plată și fermă și întindeți-vă pe spate, astfel încât dispozitivul să fie sub spatele inferior. Întindeți-vă relaxat timp de 5 minute și respirați normal. După 5 minute, întoarceți-vă pe o parte și ridicați-vă încet. Utilizați dispozitivul de 2 ori pe zi timp de 5 minute pentru cele mai bune rezultate. Vă recomandăm să începeți cu cea mai joasă curbă. Poate fi folosit și atunci când stați așezat.

 • Utilizați pe propriul risc. În caz de leziuni ale spatelui sau alte afecțiuni grave, consultați medicul înainte de utilizare.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.