FreshBreath, dispozitiv pentru îngrijirea eficientă a limbii (set de 3 bucăți)

48 comentarii
evaluare 4,9/5,0

74,00 lei(-16%)

Alegeți cantitatea:

1x 74,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 63,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 55,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 7 oameni vizionează în prezent acest produs

Dispozitivul FreshBreath este ușor de utilizat, are o durată lungă de viață și își face treaba temeinic. Elimină respirația urât mirositoare, îndepărtează placă de pe suprafața limbii, reduce riscul apariției cariilor și a altor boli orale și dentare.

 • Îmbunătățește igiena orală
 • Remediază respirația urât mirositoare
 • Aderență puternică
 • Nu alunecă în mână
 • Ușor de curățat
 • Calitate superioară
 • Ușor de folosit
 • Pachetul include: 3 x dispozitive pentru îngrijirea limbii
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Dispozitiv de întreținere a igienei orale

Dispozitivul FreshBreath este ușor de utilizat, are o durată lungă de viață și își face treaba temeinic. Remediază respirația urât mirositoare, îndepărtează placă de pe suprafața limbii, reduce probabilitatea apariției cariilor și a altor boli orale și dentare.

3 în 1

Dispozitivul îndepărtează bacteriile și resturile alimentare pentru o limbă curată. O igienă orală adecvată nu începe cu periajul și nu se termină cu folosirea aței dentare, partea cea mai importantă fiind curățarea limbii, care este principalul motiv pentru o respirație urât mirositoare.

Design ergonomic

Forma dispozitivului se potrivește perfect în mână și permite ghidarea precisă în diferite poziții. Suportul în sine, previne alunecarea în mână, pentru o presiune controlată asupra limbii.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Benedek T. 53 min ·
Până acum foloseam o periuță de dinți, când încerci acest produs realizezi că de fapt nu ai reușit să curăți limba așa cum trebuie.
Comentariu Distribuiți
(5)
Isabela I. 18 min ·
Foarte bun! Livrare promptă!
Comentariu Distribuiți
(16)
Sebastian D. 59 min ·
Întotdeauna am avut probleme cu respirația urât mirositoare, medicii mi-au spus că ar putea fi o problemă digestivă. De când am achiziționat acest produs, totul s-a schimbat. Rămân profund recunoscător! Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(10)
Elena V. 47 min ·
L-am folosit și la copii, cu cât se obișnuiesc mai repede cu atât mai bine. Limba trebuie să fie cât mai curată pentru o igienă exemplară!
Comentariu Distribuiți
(16)
Andrei P. 24 min ·
Acest dispozitiv + apă de gură = RESPIRAȚIE PROASPĂTĂ!
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

 • 3 x dispozitive pentru îngrijirea limbii

 • 23 x 10 x 3.2 cm

 • plastic, silicon alimentar

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.