HotSocks, șosete calde și confortabile pentru iarnă (set de 2 perechi)

47 comentarii
evaluare 5,0/5,0

69,00 lei(-34%)

Alegeți cantitatea:

1x 69,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 60,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 55,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Căutați șosete de înaltă calitate care să vă țină mereu cald și confortabil? HotSocks sunt șosetele pe care le căutați! Sunt fabricate dintr-un material care asigură izolare termică și confort pe vreme rece.

  • Șosete confortabile și elastice
  • Cald și aerisit
  • Potrivite pentru multe ocazii
  • Calitate ridicată
  • Șosetele sunt întotdeauna o idee bună de cadou
  • Material: 35% lână, 24% bumbac, 36% poliester, 5% spandex
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Nu vei mai avea niciodată picioarele reci!

Ești unul dintre acei oameni care au întotdeauna picioarele reci? Cu șosetele HotSocks nu veți mai avea picioarele reci niciodată, deoarece sunt fabricate din lână și bumbac de înaltă calitate.

Materiale de înaltă calitate

Acestea sunt realizate dintr-un amestec special de lână și bumbac cu adaos de polyester și spandex, ce permite șosetei să rețină și să regleze căldura picioarelor.

Idee bună de cadou

Șosetele sunt întotdeauna un cadou frumos și practice pentru mulți oameni: un prieten, un membru al familiei, un coleg de muncă sau chiar un șef.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Mariana C. 55 min ·
Șosete grozave, foarte calde.
Comentariu Distribuiți
(11)
Vasile B. 48 min ·
Protejează bine și se potrivesc piciorului. Nu am răcit încă 😊.
Comentariu Distribuiți
(5)
Sebastian D. 34 min ·
Merg foarte mult în drumeții și este foarte important pentru mine să nu îmi răcească picioarele. Șosete grozave, recomand să le cumpărați!
Comentariu Distribuiți
(14)
Mirela B. 18 min ·
Am cumpărat 5 perechi de șosete pentru soțul meu și el a fost foarte mulțumit. Și materialul este minunat! Mulțumim Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(8)

Informații suplimentare

  • 35% lână, 24% bumbac, 36% poliester, 5% spandex

  • negru

  • universală

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.