Trusa de manichiura profesionala 16 piese, ManiStar

50 comentarii
evaluare 4,0/5,0

99,00 lei(-26%)

Alegeți cantitatea:

1x 99,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 85,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 75,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

ManiStar conține tot ce ai nevoie pentru o îngrijire completă a mâinilor, picioarelor, cât și a feței, chiar la dumneavoastră acasă!
Diferite instrumente speciale pentru fiecare parte a corpului, lame din oțel inoxidabil ultra ascuțite pentru tăierea unghilor groase și pentru îndepărtarea pielii moarte!

 • Set de 16 piese pentru mâini, picioare, față
 • Tot ce ai nevoie într-o husă de piele
 • Lame ultra ascuțite din oțel inoxidabil
 • Design ergonomic
 • Potrivit pentru călătorii
 • Cadoul perfect pentru bărbați și femei
 • Accesorii pentru mâini: 2 x ungheră, 1 x pilă de unghii, 1 x curățător piele moartă, 2 x instrument pentru cuticule, 1 x periuță curățare
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Tot ce ai nevoie într-un singur set
ManiStar, setul de 16 piese include tot ce ai nevoie pentru îngrijirea mâinilor, a feței, cât și a picioarelor! Pentru femei și bărbați, va fi întotdeauna la îndemână datorită designului perfect!
Lame ultra ascuțite
Lamele din oțel inoxidabil ultra ascuțite asigură o tăiere delicată și ușoară a unghilor groase și a pielii moarte. Setul include tot ce ai nevoie, chiar si o pilă de unghii pentru a preveni creșterea lor inegală!
Ce conține?
Îngrijirea mâinilor
Ai grijă de unghile tale cu unghera mică, unghera cu tăiere în diagonală, tăietorul pentru cuticule, curățător de unghii cu cap dublu și o pilă de unghii!
Îngrijirea picioarelor
Îndepărtați pielea moartă și îngrijiți-vă unghile cu instrumentul tip furcă. Mai conține răzuitor piele moartă călcâi, ungheră mare, clește, cuțit plat de pedichiură și cuțit de pedichiură în diagonală!
Îngrijirea feței
Modelați sprâncenele cu foarfeca și penseta pentru sprâncene. De asemenea conține 2 ace speciale pentru acnee!

Informații suplimentare

 • 2 x ungheră, 1 x pilă de unghii, 1 x curățător piele moartă, 2 x instrument pentru cuticule, 1 x periuță curățare

 • 1 x ungheră mare, 1 x instrument îndepărtare bătături, 1 x instrument în oblic îndepărtare bătături, 1 x cuțit curățare unghii, 1 x clește, 1 x instrument pentru cuticule

 • 1 x forfecuță pentru sprâncene, 1 x pensetă, 1 x instrument pentru acnee, 1 x instrument curățare urechi

 • 100% lame din oțel inoxidabil și husă din piele

 • Instrumente negre, husă piele maron

 • după fiecare utilizare se spală sub jetul de apă și se lasă la uscat. Se recomandă sterilizarea lor o dată pe lună.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.