TrimmCut PRO, mașină de tuns profesională pentru nas și urechi

25 comentarii
evaluare 4,1/5,0

79,00 lei(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 70,00 lei/ set Economisiți 18,00 lei
Cel mai bun preț
3x 65,00 lei/ set Economisiți 42,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 4 oameni vizionează în prezent acest produs

Cunoaștem cu toții problema părului din nas, poate puțin mai mult bărbații care se confruntă cu ea zilnic. Dar nu este vorba doar de nas, ci și urechile au nevoie de puțină tăiere uneori. Puteți îndepărta părul nedorit cu TrimmCut PRO. Întotdeauna ascuțit, portabil și fără baterie!

 • Oțel inoxidabil de calitate
 • Precizie foarte bună
 • Fără baterie
 • Sigur și fără durere
 • Perie de curățare și tuns unghii incluse
 • Cadoul perfect pentru fiecare bărbat
 • Material: oțel inoxidabil
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

ETERNA PROBLEMĂ: PĂRUL

Părul enervant, mai ales pe față, este o problemă pentru ambele sexe. Odată cu vârsta, rata de creștere a părului la bărbați crește cu 100%. Nu numai că este nemăgulitor din punct de vedere vizual, dar părul atrage și microbii și murdăria, deci este și neplăcut din punct de vedere al igienei. Unii oameni rezolvă problema cu penseta sau ceară sau, uneori, chiar strângând firele de păr proeminente cu mâna și îndepărtându-le cu o tragere rapidă. Consecințele acestui lucru sunt cu siguranță familiare: durere severă, ochi lăcrimați, grimase, voci scârțâitoare etc. Aceste proceduri sunt extrem de dureroase, consumatoare de timp și extrem de nepotrivite. Puteți chiar să vă deteriorați cavitatea nazală. Inflamația poate apărea deoarece rana deschisă din nas se poate infecta cu microbi după ce părul a fost îndepărtat. În plus, aproape niciodată nu poți prinde exact părul din nas cu penseta, așa că trebuie să repeți procedura de mai multe ori. Extrem de neplăcut!

ADIO PĂR!

Singura modalitate sigură, rapidă și eficientă din punct de vedere igienic de a îndepărta părul din nas și urechi este să-l tunzi. Desigur, este un pic riscant să folosești foarfece în nas. Pentru aceasta, aparatul de tuns TrimmCut PRO este singurul instrument care este cel mai potrivit pentru a îndepărta în siguranță, fără durere și cu precizie tot părul din zonele nedorite. Trimmerul este special conceput pentru acest scop, partea rotunjită este introdusă în nară sau ureche și mânerul este pur și simplu strâns. Când sunt strânse, lamele ascuțite ale mașinii de tuns se întorc și taie firele de păr incomode ușor și rapid, fără tragere, fără durere, fără deteriorare. Iar pentru o experiență de îngrijire perfectă, îți oferim și un dispozitic pentru tăierea unghilor.

RAPID, SIGUR, CONVENIENT

Lamele ascuțite din oțel inoxidabil nu intră niciodată în contact cu pielea și sunt acoperite cu douăsprezece fante metalice, astfel încât sunteți întotdeauna 100% în siguranță. După fiecare tăietură, întoarceți puțin capul în nară și continuați să lucrați, cu cât îl folosiți mai mult, cu atât veți îndepărta mai mult păr. Trimmerul este conceput pentru a reține părul tuns și după utilizare, curățați-l sub jet de apă cu peria din dotare. Faptul ca nu are nevoie de baterii sau de alimentare îl face și mai ușor de folosit, întrucât îl poți lua oriunde, este silențios și poate fi folosit continuu de până la zece mii de ori!

Informații suplimentare

 • oțel inoxidabil

 • Argintiu

 • 136 g

 • 5cm X 1cm X 3cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.