BoxingBall, un set pentru acasă pentru un antrenament al vitezei, coordonării și al loviturilor

49 comentarii
evaluare 4,9/5,0

89,00 lei(-28%)

Alegeți cantitatea:

1x 89,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 76,00 lei/ set Economisiți 26,00 lei
Cel mai bun preț
3x 67,00 lei/ set Economisiți 66,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 14 oameni vizionează în prezent acest produs

Setul unic pentru exerciții BoxingBall vă permite să vă antrenați pentru box în confortul propriei case! Setul BoxingBall include o bandă reglabilă pentru cap și o minge din silicon moale pe sfoară elastică pe care o puteți lovi în orice direcție cu mâna stângă sau dreaptă. Perfecționați-vă loviturile, câștigați viteză, tehnică și coordonare cu setul BoxingBall!

  • set unic de antrenament pentru lovituri
  • potrivit pentru antrenament cu sau fără mănuși
  • Minge din silicon moale pentru un antrenament în siguranță
  • antrenament pentru viteză, tehnică și coordonare
  • Opțiune de 360′ pentru lovituri cu mâna stângă și dreaptă
  • dimensiune universală
  • Înainte de a începe: setați banda pentru cap la lungimea potrivită pentru o prindere bună. Configurați lungimea potrivită a sforii elastice cu o minge. Lungimea recomandată este puțin mai mică decât lungimea brațului.
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

ANTRENAMENTUL SUPREM ÎN CONFORTUL CASEI DVS

Set BoxingBall care vă permite un antrenament superb într-un mod simplu, chiar în confortul casei dumneavoastră. Abordarea unică a loviturilor de antrenament, viteza, tehnica și coordonarea vă vor duce antrenamentul la un alt nivel! Mingea din silicon moale oferă un exercițiu sigur și oportunitatea de a antrena lovituri într-un cerc complet de 360 de metri.

PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI PROFESIONIȘTI

Sistemul de antrenament BoxingBall este potrivit pentru învățarea loviturilor inițiale și îmbunătățirea tehnicii, vitezei și a exercițiilor de fitness fiind destinat sportivilor cu experiență! Dacă nu sunteți familiarizat cu boxul, începeți cu loviturile lente îndreptate în jos și schimbați încet direcția, brațele și viteza loviturilor. Înainte de a începe verificați dacă setul este instalat corect și dacă stați în poziția corectă de luptă: bărbia este împinsă înăuntru, iar fruntea este îndreptată în direcția loviturilor! Acțiune!

Informații suplimentare

  • setați banda pentru cap la lungimea potrivită pentru o prindere bună. Configurați lungimea potrivită a sforii elastice cu o minge. Lungimea recomandată este puțin mai mică decât lungimea brațului.

  • când începeți exercițiul, țineți bărbia în jos și fruntea în direcția loviturilor. Vă sfătuim lovituri lente și slabe în mișcarea în jos până când vă obișnuiți să utilizați setul. Creșteți încet intensitatea, viteza și direcția loviturilor.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.