Coarda de sărit digitală, SkippingRope

23 comentarii
evaluare 4,9/5,0

Prețul inițial a fost: 157,00 lei.Prețul curent este: 129,00 lei.(-18%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 110,00 lei/ set Economisiți 38,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 10 oameni vizionează în prezent acest produs

Săritul cu coarda este unul dintre cele mai intense antrenamente în domeniul arderii caloriilor. 10 minute de sărituri cu coarda este la fel cu 30 de minute de alergare sau înot. Coarda pentru sărituri, SkippingRope, are 4 opțiuni: setarea greutății și timpului, precum și măsurarea consumului de calorii și a numărului de sărituri. Această coardă are două moduri de sărituri – o coardă mai lungă sau cu un atașament mai scurt cu mingi, astfel încât să o puteți folosi oriunde și oricând – în natură, la birou, acasă sau la sală!

 • 2 moduri de a sări – coardă lungă sau cu un atașament mai scurt
 • Coarda de sărit funcționează digital – măsoară caloriile și săriturile, precum și introducerea greutății și a timpului
 • Coarda pentru sărit are un ecran HD
 • Vă permite cea mai rapidă ardere a grăsimilor și a caloriilor printre majoritatea echipamentelor sportive
 • Datorită micilor greutăți o face o alegere excelentă pentru a câștiga masa musculară
 • Are greutăți metalice detașabile pe mânere
 • Mânerul ergonomic are o prindere confortabilă și anti-alunecare, chiar și atunci când transpirați
 • Rotire rapidă și stabilă
 • Poate fi folosită acasă, în aer liber, la sală, la birou etc.
 • Lungimea corzii este reglabilă
 • Utilizare: Puteți schimba cu ușurință frânghia de pe coarda pentru sărituri introducând frânghia flexibilă printr-un orificiu de pe mâner
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Coarda electronică pentru sărituri are un ecran HD și abilitatea de a vă seta greutatea și timpul de sărituri și de a măsura caloriile arse și numărul de sărituri!

Coarda pentru sărituri vă permite să ardeți calorii și grăsimea rapid și să câștigați masă musculară!

Coarda pentru sărituri cu greutăți are și greutăți metalice detașabile pe mânere, astfel încât să puteți regla exercițiul în funcție de intensitate.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Adina A. 34 min ·
Este super, greutatea parcă scade de la sine; în fiecare zi timp de 10 minute și cu 3 kg mai puțin într-o lună Comment's image
Comentariu Distribuiți
(4)
Florian D. 22 min ·
Mi-a fost recomandată de un antrenor personal și sunt foarte mulțumit. Comment's image
Comentariu Distribuiți
(16)
Claudia M. 33 min ·
Cu adevărat minunată, pentru că îmi măsoară caloriile, am și mai multă motivație. Recomand! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)
Gheorghe B. 24 min ·
O recomand cu încredere, un accesoriu sport de top! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)

Informații suplimentare

 • Puteți schimba cu ușurință frânghia de pe coarda pentru sărituri introducând frânghia flexibilă printr-un orificiu de pe mâner, continuați prin cealaltă gaură (în direcția opusă) și, în final, strângeți-o împreună. Coarda pentru sărit are 4 butoane diferite. Utilizați butonul ON pentru a o porni. Pentru setări apăsați pe butonul SET, de ex. greutate și timp. Folosiți butonul SUS pentru a derula în sus prin setări și butonul JOS pentru a derula în jos. Coarda pentru sărituri necesită o baterie CR2032 pentru a funcționa (nu este inclusă în pachet).

 • ABS și silicon (mâner), PVC (frânghie)

 • 18cm (lungimea mânerului), 300cm (lungimea frânghiei mari), 30cm (lungimea frânghiei cu bile), 250g (greutatea ponderată a mânerului), 77g (greutatea mânerului fără greutăți), 50g (greutatea unei bile)

 • afișarea caloriilor (până la 999), afișarea săriturilor (până la 9999), setarea greutății (20 – 120 kg), setarea timpului (1 – 60 min)

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.