Geantă de curea flexibilă pentru alergare, PocketBelt

43 comentarii
evaluare 4,3/5,0

97,00 lei(-24%)

Alegeți cantitatea:

1x 97,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 83,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 73,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Cureaua inovatoare este un accesoriu obligatoriu pentru jogging, ciclism, drumeții sau mers pe jos! Designul subțire, confortabil și extra extensibil al PocketBelt, poate stoca orice: smartphone, chei, bani sau portofel! Vă oferă acces la toate articolele importante în orice moment și vă menține mâinile libere!

  • Design subțire și confortabil
  • Buzunar extensibil
  • Maximizarea spațiului de stocare
  • Mâini libere în timpul: jogging-ului, la drumeții sau mers pe jos
  • Rezistentă la apă
  • Deschizătură pentru căști
  • Suprafață reflectorizantă
  • Materiale rezistente și ușoare
  • Reglabilă și elastică
  • Pentru bărbați și femei
  • Potrivire: se potrivește dimensiunilor taliei de la 60 la 120 cm
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Vă menține mâinile libere

PocketBelt maximizează spațiul de stocare, păstrând în același timp mâinile libere! Cureaua este atât de confortabilă încât vei uita că este acolo și va sta fixă în timpul alergării, drumețiilor, joggingului sau mersului pe jos!

Buzunar extensibil

În buzunarul extensibil cu fermoar puteți pune orice: telefon, chei, bani și chiar portofel și vă oferă un acces facil la toate articolele dumneavoastră în orice moment!

Reglabilă și elastică

PocketBelt are un design subțire, complet reglabil și extensibil! Se potrivește bărbaților și femeilor cu talie de la 60 la 120 cm!

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

HIlda H. 23 min ·
Mereu am alergat cu o geantă în jurul taliei și se mișca mereu în timpul alergării. De când am această curea, alergarea estet complet diferită. Produs cu adevărat grozav! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(8)
Benedek T. 48 min ·
Am fost prins ieri de ploaie în timp ce alergam, sunt foarte recunoscător pentru această centură, deoarece telefonul meu mobil a rămas complet uscat! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)
Isabela I. 38 min ·
Nu-mi place să port rucsac sau poșetă, deoarece transpir întotdeauna pe spate și purtarea lor este incomodă. Cu această curea, problemele mele s-au rezolvat și mâinile mele sunt libere! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(7)
Mihai B. 33 min ·
La prima vedere, buzunarul pare foarte mic, dar se întinde foarte frumos și îmi pot pune portofelul, cheile și chiar un telefon mobil!
Comentariu Distribuiți
(10)
Victor L. 52 min ·
Produs excelent. Sunt foarte mulțumit de achiziție. Mulțumesc Netscroll!
Comentariu Distribuiți
(13)

Informații suplimentare

  • se potrivește dimensiunilor taliei de la 60 la 120 cm

  • negru

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.