KickBall, Asistentul antrenamentului de fotbal, îmbunătățește timpul de reacție, tehnica și controlul balonului

44 comentarii
evaluare 4,5/5,0

96,00 lei(-20%)

Alegeți cantitatea:

1x 96,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 82,00 lei/ set Economisiți 28,00 lei
Cel mai bun preț
3x 72,00 lei/ set Economisiți 72,00 lei
14 zile pentru retur sau rambursare preț 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Antrenamentul solo nu a fost niciodată mai distractiv! KickBall oferă un antrenament perfect pentru fotbal și ajută jucătorii să-și îmbunătățească abilitățile. Acest dispozitiv pentru antrenament permite jucătorilor să maximizeze numărul de atingeri ale mingii cu mai multă mobilitate, este excelent pentru îmbunătățirea timpului de reacție, precum și pentru controlul balonlui. Antrenează-ți și îmbunătățește-ți tehnica fără a fi nevoie ca un alt jucător să-ți dea mingea înapoi!

 • Te antrenezi singur pentru fotbal
 • Ajută la îmbunătățirea controlului mingii, a timpului de reacție și a tehnicii
 • Cordonul elastic cinetic de 84 cm se poate întinde până la 158 cm
 • Bandă ajustabilă cu închizătoare tip Velcro
 • Se potrivește cu mingi de fotbal cu dimensiuni de 3, 4 și 5
 • Potrivit pentru copii și adulți
 • Mingea nu este inclusă

 

 • Culori: Negru + galben
Return advantage icon 14 zile pentru retur sau rambursare preț
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
Antrenează-te oriunde
KickBall oferă un antrenament pefect pentru fotbal oriunde, și îi ajută pe jucători să își îmbunătățească abilitățile! Fără a fi nevoie ca un alt jucător să vă dea mingea înapoi, veți putea să vă îmbunătățiți timpul de reacție, tehnica și controlul balonului!
Pregătește mingea și șutează
Acest dispozitiv inovator vă permite să puneți mingea în sistemul de prindere, să reglati banda în talie și puteți începe! KickBall are o coardă elastică cinetică care se poate întinde până la 158 cm și vă oferă posibilitatea să aveți mâinile libere în timpul antrenamentului, fără a mai fi nevoiți să alergați după minge! Concentrați-vă energia pe antrenament pentru a vă îmbunătăți abilitațile de fotbal!
Control al mingii pentru copii și adulți
Cui nu ii place un antrenament bun și distractiv? KickBall oferă un antrenament perfect pentru copii, adulți, acasă sau pe teren! KickBall vă va ajuta să dezvoltați feeling-ul pentru pase, șuturi, preluări, dribligunguri și în general jocul de picioare. Ieșiți din rutina antrenamentului și îmbunătățiți-vă abilitățile oriunde și oricând!

Informații suplimentare

 • Negru + galben

 • Bandă tip Velcro și coardă elastică

 • Se potrivește pentru mingi cu dimensiunea de 3, 4 și 5

 • Bandă reglabilă universală

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected]

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.