Coarda de sărit de înaltă calitate, ProJump

9 comentarii
evaluare 4,7/5,0

101,00 lei(-25%)

Alegeți cantitatea:

1x 101,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 86,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 76,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 16 oameni vizionează în prezent acest produs

Căutați o modalitate de a arde cât mai multe calorii în cel mai scurt timp posibil și de a vă duce antrenamentul de acasă la un nivel superior? Săritul cu coarda este unul dintre cele mai ușoare și dovedit, în același timp, unul din cele mai eficiente exerciții cardio. Coarda profesională pentru adulți ProJump vă oferă un antrenament pentru întregul corp, iar designul unic permite o rotație rapidă și lină!

  • s-a dovedit a fi unul dintre cele mai eficiente exerciții pentru întregul corp
  • 10 minute de sărituri rapide = 30 de minute de alergare
  • Rotire la 90 grade a mânerelor pentru sărituri rapide și fluide
  • mânere proiectate ergonomic pentru o prindere perfectă, care nu alunecă
  • coardă durabilă, care nu se înnoadă și nu se rupe
  • Material: sârmă ușoară învelită în termoplastic durabil
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

SIMPLU SI EFICIENT

Săritul cu coarda este unul dintre cele mai simple exerciții, dar în același timp unul dintre cele mai eficiente! Uitați de ritmul lent din copilărie - săritura rapidă cu coarda este un antrenament cardio excelent pentru arderea caloriilor, îmbunătățirea exercițiilor de fitness, coordonarea și având un efect benefic asupra sănătății inimii! Antrenamentul de acasă în viteză cu coarda ProJump pentru adulți!

RITM RAPID PENTRU O ARDERE RAPIDĂ DE CALORII

Săritul cu coarda ProJump va oferi un antrenament intens, care poate fi făcut singur sau ca parte a unui antrenament HIIT (High Intensity Interval Training) acasă. Un exercițiu rapid și constant de 10 minute va arde același număr de calorii ca o alergare de 30 de minute! ProJump are un sistem special conceput pe mânere, care permite rotirea lină și rapidă a firului. Mânerele proiectate ergonomic, spre deosebire de multe de pe piață, nu alunecă.

Informații suplimentare

  • sârmă ușoară învelită în termoplastic durabil

  • 3 m, lungime ajustabilă

  • femei și bărbați, începători și sportivi experimentați

  • montagne-russe pliabilă

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.