SportStar, un set de 5 benzi elastice perfecte pentru antrenament oriunde v-ati afla

46 comentarii
evaluare 4,0/5,0

92,00 lei(-23%)

Alegeți cantitatea:

1x 92,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 77,00 lei/ set Economisiți 30,00 lei
Cel mai bun preț
3x 67,00 lei/ set Economisiți 75,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 20 oameni vizionează în prezent acest produs

Benzile elastice sunt un accesoriu indispensabil pentru exercitii! Acestea permit un antrenament excelent al picioarelor si bratelor, la intensitati diferite,  pe care il puteti face din confortul casei dvs. Modalitatile infinite de utilizare,  intensitatea variabila a benzilor si combinarea de benzi diferite din setul de 5 piese SPORTSTAR, va vor mentine antrenamentul interesant si eficient, oriunde si oricand!

  • compozitie unica din cauciuc moale, delicata cu pielea dvs
  • datorita cauciucului unic, banda nu se indoaie si nu se rasuceste pe piele precum alte benzi elastice
  • 5 benzi de intensitati diferite care pot fi combinate
  • potrivite pentru incepatori si pentru atletii experimentati
  • constructie dintr-o bucata pentru sanse minime de ranire
  • accesoriul perfect pentru exercitii in casa, recuperari, exercitii in timpul sarcinii ori fitness
  • Kit-ul include: Set cu 5 benzi elastice, 1 saculet de mana util, 1 ghid ilustrat cu instructiuni in English
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă
UN ACCESORIU INDISPENSABIL PENTRU EXERCITII
Benzile circulare SportStar sunt un gadget indispensabil pentru exercitii datorita design-ului lor unic. Ele permit numeroase exercitii pentru un antrenament complet al bratelor si picioarelor si ofera rezultate mai rapide! Sunt perfecte pentru folosirea acasa, la sala, in calatorie, pentru o varietate de antrenamente in aer liber, pentru exercitii fizice in timpul sarcinii si chiar pentru recuperare! Puteti integra benzile elastice SportStar in aproape orice program de antrenament clasic, inclusiv yoga, pilates, crossfit sau bootcamp!
5 INTENSITATI INTR-UN SET
Setul este prevazut cu 5 benzi elastice diferite SportStar, care sunt colorate separat in functie de intensitate. Concepute atat pentru utilizarea lor individuala, cat si combinata, ele sunt minunate pentru incepatori si profesionisti, deopotriva. Ele va permit sa efectuati exercitii diferite, la dificultati diferite, care va asigura antrenamente dinamice si eficiente. Scurteaza-ti durata de asteptare pentru a abtine un corp suplu si obtineti rezultate mai rapide, mai vizibile cu kit-ul SportStar. Puteti folosi benzile SportStar pentru incalzirea si activarea muschilor inainte de antrenament sau va puteti lucra formele si forta!
COMPOZITIE ELASTICA UNICA
Benzile SportStar sunt confectionate din cauciuc termoplastic unic, ce este extrem de moale la atingere, dar in acelasi timp, extrem de rezistent si durabil. Datorita acestei compozitii unice, benzile SportStar nu aluneca si nu se rasucesc pe piele precum alte benzi elastice similare. Toate benzile au 5 cm latime si ofera un confort maxim in timp ce faceti exercitii diverse. Mai mult, depozitate intr-o geanta de mana, puteti sa le luati cu dvs. oriunde si sa desfasurati antrenamente eficiente!

Informații suplimentare

  • Set cu 5 benzi elastice, 1 saculet de mana util, 1 ghid ilustrat cu instructiuni in English

  • Foarte usor: Verde: (0,35mm grosime),
    Usor: Albastru (0,5 mm grosime),
    Mediu: Galben (0,7 mm grosime),
    Greu: Rosu (0,9 mm grosime),
    Foarte greu: Negru (1,1 mmgrosime)

  • Latime banda 5 cm, Lungime banda: 60 cm

  • Termoplastic elastic (TPE) rezistent si durabil, extrem de moale si delicat cu pielea

  • incepatori si profesionisti. In caz de accidentari, sarcina, post-sarcina, consultati medicul sau fizioterapeutul inainte de a efectua exercitii si de a folosi diferite ajutoare in cadrul antrenamentului.

  • Inaintea de fiecare utilizare sau inainte de inceperea antrenamentului verificati daca vreuna dintre benzi este deteriorata. Nu intindeti banda elastica mai mult de 3x lungimea initiala. Nu folositi banda elastica pe suprafete dure sau abrazive. Cand tineti benzile elastice, eliberati-le complet inainte desprindere de pe brate si revenirea la lungimea initiala pentru a evita posibilele loviri. Va recomandam sa pastrati setul la temperatura camerei fara umiditate, caldura sau sub lumina directa a soarelui pentru a extinde durata de viata a produsului. Curatati produsul doar cu o carpa umeda fara produse de curatare sau sapun. Orice produs de curatare sau sapun poate deteriora sau slabi elasticul.

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.