MyChecklist, organizator de sarcini și activități

34 comentarii
evaluare 4,9/5,0

79,00 lei(-31%)

Alegeți cantitatea:

1x 79,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 68,00 lei/ set Economisiți 22,00 lei
Cel mai bun preț
3x 60,00 lei/ set Economisiți 57,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 5 oameni vizionează în prezent acest produs

Scrieți sau desenați obligațiile și sarcinile pe hârtie, introduceți hârtia în marker și mutați butonul pentru a afișa o bifă când activitatea este completă!

 • Organizatorul de sarcini este o alegere excelentă pentru utilizarea acasă, pentru studenți, pentru elevi, pentru birouri, etc.
 • Organizatorul de sarcini este o alegere excelentă pentru utilizarea acasă, pentru studenți, pentru elevi, pentru birouri, etc.
 • Include 10 note lipicioase suplimentare
 • Zonă de suprafață pentru scriere și ștergere ușoară
 • Marcaj ușor al sarcinilor (ne)finalizate
 • Dimensiunea mai mică permite plasarea organizatorului oriunde
 • Ușor și portabil
 • În pachet: 1x organizator de sarcini, 10x foaie de înregistrare a sarcinilor
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Organizatorul este reutilizabil - când sarcina este finalizată, mutați butonul pentru a face să apară o bifă din punctul de vizare - și invers!

10 foi de hârtie incluse pentru înregistrarea sarcinilor tale!

O alegere excelentă pentru copii, studenți, teme, birouri, etc.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 22 min ·
este minunat Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
HIlda H. 25 min ·
Avem pentru toți cei 3 copii ai noștri :) Fiecare are propriile angajamente în fiecare zi și trebuie să fie bifate peste tot ;) Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Sebastian D. 44 min ·
Avem și suntem fericiți! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(5)

Informații suplimentare

 • 1x organizator de sarcini, 10x foaie de înregistrare a sarcinilor

 • alb

 • Scrieți sau desenați sarcinile sau activitățile pe care le doriți pe foaie. Introduceți foaia în organizator. Când sarcina este finalizată, mutați butonul și o bifă va apărea din punctul de vizare.

 • ABS

 • 20 x 12 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.